Post Reply

[Q] About the size of 'system'...

OP hasbrone

5th May 2014, 06:14 AM   |  #1  
hasbrone's Avatar
OP Senior Member
Flag Querétaro
Thanks Meter: 18
 
152 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
...
After doing a System Wipe with TWRP v2.7.0.0.
I can see that the size is 1GB (see image), when it was originally 1.5GB.
Anyone know, How can I fix this?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-03-12-19-01.png
Views:	61
Size:	163.1 KB
ID:	2726374  
Mr.DonDroid
5th May 2014, 05:23 PM   |  #2  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Quote:
Originally Posted by hasbrone

...
After doing a System Wipe with TWRP v2.7.0.0.
I can see that the size is 1GB (see image), when it was originally 1.5GB.
Anyone know, How can I fix this?

Do a factory reset.
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ View ]
5th May 2014, 06:06 PM   |  #3  
hasbrone's Avatar
OP Senior Member
Flag Querétaro
Thanks Meter: 18
 
152 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by Mr.DonDroid

Do a factory reset.

I already did...
5th May 2014, 06:10 PM   |  #4  
hasbrone's Avatar
OP Senior Member
Flag Querétaro
Thanks Meter: 18
 
152 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
I just checked the information from the Terminal (see attached images)...

@joe.stone
  • I just need to make a Wipe System?
  • What are the differences between the versions of TWRP for Mate?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-05-11-55-24.png
Views:	31
Size:	87.3 KB
ID:	2727285   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-05-11-59-25.png
Views:	30
Size:	44.8 KB
ID:	2727286  
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Ascend P6 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank