Post Reply

Ugh ok...

6th May 2014, 04:39 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 25
 
130 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
So I got tired of low memory so I backed up my stock slot and wiped then installed alliance rom on stock slot and now my backups are gone in twrp bit in root browser they're still under twrp backups any idea how to make them show up in recovery?

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app
6th May 2014, 04:55 AM   |  #2  
posersk8r's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 256
 
299 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by gtshiftin6

So I got tired of low memory so I backed up my stock slot and wiped then installed alliance rom on stock slot and now my backups are gone in twrp bit in root browser they're still under twrp backups any idea how to make them show up in recovery?

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app

Do you have an external sd?
6th May 2014, 04:56 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 25
 
130 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
No

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app
6th May 2014, 08:15 AM   |  #4  
posersk8r's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 256
 
299 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by gtshiftin6

No

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app

I would've suggested trying to copy the backup you see in root browser to the external sd, you mentioned you installed to stock slot and wiped and every now and then ss does that, sometimes it erases your internal sd and maybe what you see in root browser are the "corpse" of the backup you made. Try to get an ex sd will save you a lot of headache in the future.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes