Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,354 Members 41,791 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

SM-210R CPU load 100%

Tip us?
 
Awon
Old
(Last edited by Awon; 6th May 2014 at 11:35 AM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jul 2011
Location: Paris
Default SM-210R CPU load 100%

Hi.
I've played around with a few ROMs in the dev section, and everything has been fine.
But lately, I have noticed a strange behavior: both my CPUs are locked at 100%.
So basically, it's always laggy, and the battery life is really poor.

I've tried to restore nandroid, or change ROM, change kernel, even to go back to true stock with http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2459734 but nothing. My CPUs are still at 100%
I also tried emptying the battery totally, but the problem is still here.

Here some infos from CPUz : http://valid.canardpc.com/a/1gnijk

Do you think it is hardware ?
Thank you for your help!
 
bierma32
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 267
Join Date: Aug 2013
Location: @my home
Quote:
Originally Posted by Awon View Post
Hi.
I've played around with a few ROMs in the dev section, and everything has been fine.
But lately, I have noticed a strange behavior: both my CPUs are locked at 100%.
So basically, it's always laggy, and the battery life is really poor.

I've tried to restore nandroid, or change ROM, change kernel, even to go back to true stock with http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2459734 but nothing. My CPUs are still at 100%
I also tried emptying the battery totally, but the problem is still here.

Here some infos from CPUz : http://valid.canardpc.com/a/1gnijk

Do you think it is hardware ?
Thank you for your help!
Have you try an other Kernel? for exp. Blackhawk ?
 
Awon
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jul 2011
Location: Paris
Quote:
Originally Posted by bierma32 View Post
Have you try an other Kernel? for exp. Blackhawk ?
Yes, practically all of them. Even the stock one :/

I did proper wipe too (/system, /data, /cache, dalvik ...)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes