Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more

XDA and Leaseweb: Server Trial/Moto 360 Contest (Winners!)

About a month ago, we held a contest along with XDA’s host, Leaseweb, to … more

Updated Android Lollipop Preview Images – XDA TV

The Android Lollipop Preview Images are now available! That and much more news is … more

Get a Complete Set of Logs with Andy Log

The importance of proper logging is undeniable. No, we’re not talking about lumberjack work. … more
Post Reply

( Help ) Google play not connecting

OP saiyammorakhiya

21st April 2014, 02:02 PM   |  #1  
saiyammorakhiya's Avatar
OP Member
Flag SURAT
Thanks Meter: 5
 
84 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
On my device google play does not connecting it shows "connection error" everything else working fine !! Plz help !!

Sent from my Micromax A116 using Tapatalk
21st April 2014, 02:10 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
119 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Go to app settings, find google play and clear cache and data. Happens sometimes after it updates itself.
21st April 2014, 02:11 PM   |  #3  
saiyammorakhiya's Avatar
OP Member
Flag SURAT
Thanks Meter: 5
 
84 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by GroovyG

Go to app settings, find google play and clear cache and data. Happens sometimes after it updates itself.

Tried many times but it dosent !!

Sent from my Micromax A116 using Tapatalk
25th April 2014, 01:11 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 4
 
33 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
have you tried rebooting?
25th April 2014, 03:56 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 57
 
195 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Quote:
Originally Posted by saiyammorakhiya

Tried many times but it dosent !!

Sent from my Micromax A116 using Tapatalk

did u install any freedom app ????

---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------

if so disable the app in app settings and then it ll work
6th May 2014, 08:44 PM   |  #6  
$hino's Avatar
Member
Flag Nagpur
Thanks Meter: 10
 
57 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Clear the hosts file.. I too has the same problem... Then I used lucky patcher and cleared hosts file.. Everything working fine now

Sent from my Nexus 4 using XDA Premium 4 mobile app
Last edited by $hino; 6th May 2014 at 08:49 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in A116 Q&A, Help and Troubleshooting by ThreadRank