Android 5.0 Lollipop in 3D–EVO 3D, That Is!

It is that time of the year once again. Flowers bloom (or snow falls, depending on which … more

Gaming Console with Lollipop? Ouya Gets an Android TV Port

Android is a very flexible platform, and it can be used on a large variety of … more

Android App Review: Manage Your Connections Automagically – XDA TV

Material Design is all the buzz in the Android world right now. … more

Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Weird problem

OP steve97ta

4th May 2014, 08:22 PM   |  #1  
steve97ta's Avatar
OP Senior Member
Flag San Antonio, TX
Thanks Meter: 964
 
3,044 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Weird thing happened to me, last night I turned my phone off and turned it on this morning. My phone wouldn't recognize my internal sd. I odined back to stock before I flashed this rom, factory reset it a few times and rooted it. I'm now back to stock again going to root it again tonight got some running around to do. Anyone have this happen?

Was running alpha tweaked rom 4.4.2

Sent from my SM-N900T using XDA Premium 4 mobile app
4th May 2014, 08:56 PM   |  #2  
steve97ta's Avatar
OP Senior Member
Flag San Antonio, TX
Thanks Meter: 964
 
3,044 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
I don't think I missed anything. Odin to nb4, factory reset using stock recovery twice and then rooted, installed twrp. Flashed the rom after

Sent from my SM-N900T using XDA Premium 4 mobile app
5th May 2014, 04:34 PM   |  #3  
Lorettaa's Avatar
Senior Member
Flag iloilo
Thanks Meter: 36
 
400 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Seems like no one has experienced this yet... Have you tried inserting a different sd card if it does recognize it?
5th May 2014, 05:39 PM   |  #4  
steve97ta's Avatar
OP Senior Member
Flag San Antonio, TX
Thanks Meter: 964
 
3,044 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
I left the sd card out, this was a problem with the internal sd. I odined back to stock and everything is okay now. Lent out my laptop so I will root again when I get it back

Sent from my SM-N900T using XDA Premium 4 mobile app
6th May 2014, 11:23 AM   |  #5  
Lorettaa's Avatar
Senior Member
Flag iloilo
Thanks Meter: 36
 
400 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Thanks for letting us know how you fixed it. Might encounter this in the future.
6th May 2014, 02:36 PM   |  #6  
steve97ta's Avatar
OP Senior Member
Flag San Antonio, TX
Thanks Meter: 964
 
3,044 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by Lorettaa

Thanks for letting us know how you fixed it. Might encounter this in the future.

Yeah just be sure to factory reset more than once before rooting it again. Still haven't rooted it, stock life sucks :/

Sent from my SM-N900T using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to steve97ta For This Useful Post: [ View ]
6th May 2014, 03:58 PM   |  #7  
Lorettaa's Avatar
Senior Member
Flag iloilo
Thanks Meter: 36
 
400 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Bad battery life?
6th May 2014, 08:55 PM   |  #8  
steve97ta's Avatar
OP Senior Member
Flag San Antonio, TX
Thanks Meter: 964
 
3,044 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by Lorettaa

Bad battery life?

Not anywhere near tweaked with compulsion. I mean its not bad bad but my normal use I leave work with about 40-50% on stock I'm leaving work with 20%.

Sent from my SM-N900T using XDA Premium 4 mobile app
7th May 2014, 02:00 AM   |  #9  
Lorettaa's Avatar
Senior Member
Flag iloilo
Thanks Meter: 36
 
400 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Not bad for me, but your old battery life is good and has a big difference on your current one.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes