Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,429 Members 54,885 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[HELP][Q] N7100 downgrade 4.1.2 from 4.3

Tip us?
 
Diablomus
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jul 2010
Unhappy [HELP][Q] N7100 downgrade 4.1.2 from 4.3

Hi.
My phone is N7100 4.3 N7100XXUENA1.
PDA: N7100XXUENA1
CSC: N7100OJVENA1
MODEM: N7100XXUENA1

I am wanting downgrade 4.1.2 version.
Please help.How can I get back 4.1.2 version.
Thanks everybody.
(Note: My english not perfect.Please simple step step help ).
 
MetalSaint
Old
#2  
MetalSaint's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 6
Posts: 29
Join Date: Mar 2012
Location: Al-Basrah
You can downgrade by downloading an old firmware from http://www.sammobile.com/ but its not recommended to do so. it'll cause problems to your phone like losing the IMEI code. Why do you want to downgrade ?
  • Samsung Galaxy S3 GT-I9300 International (MID-IRAQ)
  • Samsung Galaxy Note II GT-N7100 (MID-UAE)

Samsung Galaxy S3

iHackers [MIUI v5] v1.5 [3.12.15]

Samsung Galaxy Note II 4.3 Jelly Bean

Stock Rom

 
Diablomus
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jul 2010
Because wifi and cell signal not strong.
If you are knowing other solution please say.
Thanks for answer.
 
MetalSaint
Old
#4  
MetalSaint's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 6
Posts: 29
Join Date: Mar 2012
Location: Al-Basrah
Im sorry this the only way to downgrade youu need to download the whole old firmware and flash it via Odin. There is no other way to downgrade without downloading the old firmware file

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app
  • Samsung Galaxy S3 GT-I9300 International (MID-IRAQ)
  • Samsung Galaxy Note II GT-N7100 (MID-UAE)

Samsung Galaxy S3

iHackers [MIUI v5] v1.5 [3.12.15]

Samsung Galaxy Note II 4.3 Jelly Bean

Stock Rom

 
usomething
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Jul 2009
yes,the only way to downgrade is via odin,just flash AP,and it may be cause no signal ,don't worry,just crack the modem and flash it,the strong wifi and signal will be back
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes