Easily Generate Layers Projects on Windows

This Windows tool by XDA Recognized Contributorbunchiescreates a Layers projectready to be … more

Xiaomi Releases the Kernel Code for Redmi Note LTE

Xiaomi is not well known for being GPL compliant. A nice step towards changing this … more

ITaaS – Identity Theft as a Service with FileThis

It’s not often I look at a product or service and say “I really really … more

Watch Dogs Theme for Rooted Z3

If you’ve got a rooted Z3 and are jealous of all the awesome CM12 themes popping out left and right, … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] I717 Audio Jack Problems

OP sydmuff43

6th May 2014, 01:05 AM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by jayzied

What a good idea! I'm always thinking in flash devices or install roms to fix problems, forgeting the other options included in the phone by stock. Just try it, you'll have to do a backup of your apps before (not of the system, obviously) and restore it once you've done it.

If you want to see which one could have done this issue, you could restore them one by one.

M1S - Patatalk

i've basically been doing that all day, even when i take the earphone piece out, it still thinks it's there. i honestly don't know what else to do
6th May 2014, 08:49 AM   |  #12  
Member
Flag Hidden
Thanks Meter: 5
 
41 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
or try this,
go to setting>>App>>all
and find music player you installed,like mine is walkman,scroll down and find "clear data" and press it. may be that'll help.
6th May 2014, 04:34 PM   |  #13  
jayzied's Avatar
Member
Thanks Meter: 1
 
30 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Or try with another music app, and have a look if it makes the same issue than now.

M1S - Patatalk
7th May 2014, 01:21 PM   |  #14  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
I've done everything, I think it's a hardware problem, but i don't know exactly what to do about that. I don't have warranty
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes