What’s Next For Pebble?

It is all well and good stating figures, but what does $20 million of crowd funding mean for a company? … more

LG G4 Note Picture Leaked, Oxygen OS Delayed – XDA TV

The LG G4 Note has been leaked! That and much more news is covered by Jordan … more

Unofficial Android 5.1 for Samsung Galaxy Note 4

The Qualcomm edition of the Samsung Galaxy Note 4 is another device that received … more

Guide to Dual Boot Snapdragon Note 4

Dual Boot is one of the most desirable features for a flashaholic, and with this guide by XDA … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Xposed on stock rom?

7th May 2014, 12:03 PM   |  #1  
SugBritt's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
19 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Bad english but I'll hope i make my self understand ..
Brand new S5, but i want to set the dpi on some programs.. (appsettings) If i just use the odin, busybox, twrp and keeping the phone like that.. Is it possible to use xposed? No rom switching, I'll want it stock..

Sent from my SM-G900F using XDA Premium 4 mobile app
7th May 2014, 12:13 PM   |  #2  
dicks93277's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
193 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by SugBritt

Bad english but I'll hope i make my self understand ..
Brand new S5, but i want to set the dpi on some programs.. (appsettings) If i just use the odin, busybox, twrp and keeping the phone like that.. Is it possible to use xposed? No rom switching, I'll want it stock..

Sent from my SM-G900F using XDA Premium 4 mobile app

I got to say it's damn easy...
I think Xposed is for stock rom and those who don't want to mod their apks by themselves..
You can give it a try, but is not always working...
7th May 2014, 12:18 PM   |  #3  
SugBritt's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
19 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Ok 😊 I'll give it a try!
Thanks!

Sent from my SM-G900F using XDA Premium 4 mobile app
7th May 2014, 02:38 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 35
 
78 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
I use Wanam Xposed and it works perfectly.
7th May 2014, 05:13 PM   |  #5  
mrnovanova's Avatar
Senior Member
Montreal
Thanks Meter: 256
 
1,178 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by SugBritt

Bad english but I'll hope i make my self understand ..
Brand new S5, but i want to set the dpi on some programs.. (appsettings) If i just use the odin, busybox, twrp and keeping the phone like that.. Is it possible to use xposed? No rom switching, I'll want it stock..

Sent from my SM-G900F using XDA Premium 4 mobile app

As long as you root the device. Cause you didn't mention it.
7th May 2014, 05:39 PM   |  #6  
SugBritt's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
19 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Of course i rooted my S5..thats what i ment with the odin... 😉
Philstouch, Su, and Xposed works perfectly on my 6h old S5 ☺ and the stock is still there! Thanks my friends!


Sent from my SM-G900F using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes