Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,519 Members 38,415 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] I messed up!!!! No signal no matter what

Tip us?
 
barrygeorge001001
Old
#21  
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 31
Join Date: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by Flyhalf205 View Post
You could have fried your sim card.
Ive tried several sim cards and the phone does recognize the phone number and apn from the sim. It just doesn't show service and in the about phone settings menu it won't show the network type, service state and signal strength is always 0
 
Flyhalf205
Old
#22  
Flyhalf205's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer
Thanks Meter 5,956
Posts: 3,818
Join Date: Oct 2010
Location: Birmingham, AL

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by barrygeorge001001 View Post
Ive tried several sim cards and the phone does recognize the phone number and apn from the sim. It just doesn't show service and in the about phone settings menu it won't show the network type, service state and signal strength is always 0
Warranty replacement then. You have tried everything known. Take your back cover off and put it back on. But seems like hardware issue now.
HTC Thunderbolt > HTC Incredible > HTC Incredible 2 > HTC Rezound > HTC DNA > HTC One > HTC One Max
TO MY PHONE FUND!!!
My GitHub: https://github.com/Flyhalf205?tab=repositories
 
dottat
Old
#23  
dottat's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 793
Posts: 2,007
Join Date: Jan 2011
Location: york, pa

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by barrygeorge001001 View Post
Ive tried several sim cards and the phone does recognize the phone number and apn from the sim. It just doesn't show service and in the about phone settings menu it won't show the network type, service state and signal strength is always 0
Did you try ruu yet?

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2687399

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
 
barrygeorge001001
Old
#24  
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 31
Join Date: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by dottat View Post
Did you try ruu yet?

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2687399

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Yes. but as it turns out, I am just an idiot. When I restored the phone it ended up getting deactivated. All I ended up having to do is borrow a verizon sim from a friend and reactivate the phone. I didn't have one so when I tried all of my sims it never showed a signal and never gave any indication that this was the issue. DUH!!!
 
dottat
Old
#25  
dottat's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 793
Posts: 2,007
Join Date: Jan 2011
Location: york, pa

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by barrygeorge001001 View Post
Yes. but as it turns out, I am just an idiot. When I restored the phone it ended up getting deactivated. All I ended up having to do is borrow a verizon sim from a friend and reactivate the phone. I didn't have one so when I tried all of my sims it never showed a signal and never gave any indication that this was the issue. DUH!!!
First time you learn. Second time you're the idiot. Stick to that 😃

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
 
xepasus
Old
#26  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: May 2014
Location: Tehran
i think you most flash latest update rom from htc...
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes