Post Reply

[Q] WiFi not working with Stock 4.4.2

OP davidst95

7th May 2014, 09:46 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
64 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Hi,

I downloaded the latest firmware from sammobile for my Galaxy S4. It's version 4.4.2. I can not enable the wi-fi. Do you now what could be causing this error? I need the stock firmware for my Gear 2 watch to work correctly. Thank you.

David
7th May 2014, 09:51 PM   |  #2  
mrzhadow's Avatar
Senior Member
Flag Marysville WA
Thanks Meter: 464
 
813 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by davidst95

Hi,

I downloaded the latest firmware from sammobile for my Galaxy S4. It's version 4.4.2. I can not enable the wi-fi. Do you now what could be causing this error? I need the stock firmware for my Gear 2 watch to work correctly. Thank you.

David

Reboot in recovery and wipe data, cache and dalvik. That should work.

Sent from my SGH-M919 using XDA Free mobile app
8th May 2014, 12:46 AM   |  #3  
serio22's Avatar
Senior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 770
 
2,351 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Flash it a second time

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
8th May 2014, 01:18 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
8 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
I had the same think happen to me as well, i was on 4.3 rooted. So I tried some new 4.4.2 ROMs, noticed I wasnt able to enable WiFi, so I unrooted and went to stock 4.4.2. At first it said MK2 in build, so i rew flashed again. It finally said NB4 in build but again, no WiFi...

Tried wipe, factory reset, reflash, nothing fixes it...
8th May 2014, 01:29 AM   |  #5  
mrzhadow's Avatar
Senior Member
Flag Marysville WA
Thanks Meter: 464
 
813 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by cordell383

I had the same think happen to me as well, i was on 4.3 rooted. So I tried some new 4.4.2 ROMs, noticed I wasnt able to enable WiFi, so I unrooted and went to stock 4.4.2. At first it said MK2 in build, so i rew flashed again. It finally said NB4 in build but again, no WiFi...

Tried wipe, factory reset, reflash, nothing fixes it...

Go here and try ktoonzes tw kernel. Edit your build.prop and you should have WiFi back. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2289140

Sent from my SGH-M919 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes