aContact+++ Next Dialer

Ifyou have a dual SIM device and have problems with managing your two cards, you should check this dialer. … more

HTC Hima Photo Leaks Were Decoys

Reputable leaker EvLeaks confirms to us that he knows the photos of the HTC Hima circling the internet these … more

Custom Recovery For Note 3 Neo

Many forget that the Note 3 Neo is a big device and neat alternative to its expensive cousin. But it … more

The Death Of Google Play Edition

Google stopped selling the last Google Play Edition phones earlier this week.Does that mean it’s the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Flashing LG2 Modem on S5

OP saeed_alareeqy

7th May 2014, 10:47 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
30 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Is it ok if I flashed the LG2 modem on my galaxy S5 G900P?

I want to change the SPC into 000000 by flashing LG2 modem and using QPST and then I will flash back the ND2 modem . Coz I tried changing it using the CMD method on DFS but it didn't work.

If someone knows another way to change the sps into 000000 please tell me

please help

THANKS
Last edited by saeed_alareeqy; 14th May 2014 at 11:40 AM.
8th May 2014, 12:23 AM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
30 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
I search for ND2 modem and I found nothing .So ,any alternative method to change my spc into 000000
14th May 2014, 11:41 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
30 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
?????????????
15th May 2014, 05:52 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Philly
Thanks Meter: 121
 
554 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
LoL Good luck with that!
16th May 2014, 10:36 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 10
 
27 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Its not dumb....he wants to set spc to 000000 so he can flash it with diff carrier...i never done that tho.
17th May 2014, 02:05 PM   |  #8  
jbadboy2007's Avatar
Senior Member
Lansing MI
Thanks Meter: 257
 
1,896 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by xSLAYERx

Its not dumb....he wants to set spc to 000000 so he can flash it with diff carrier...i never done that tho.

The dumb part is he is trying to use a modem not made for an s5.
To the op look up either in the s3 or s4 forums of how to do this as im sure the process is pretty close if not identical. But dont use their modems. And as of now there is 1 modem for the s5 in the r.d.d.t rom thread.
Last edited by jbadboy2007; 17th May 2014 at 02:09 PM.
20th May 2014, 04:37 PM   |  #9  
Member
Thanks Meter: 2
 
96 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Quote:
Originally Posted by jbadboy2007

The dumb part is he is trying to use a modem not made for an s5.
To the op look up either in the s3 or s4 forums of how to do this as im sure the process is pretty close if not identical. But dont use their modems. And as of now there is 1 modem for the s5 in the r.d.d.t rom thread.

do you have a link to that modem? i cannot locate it in that rom thread you mentioned.. thx!!
25th May 2014, 07:09 AM   |  #10  
Member
Flag San bernardino
Thanks Meter: 10
 
62 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by ganjamatik

do you have a link to that modem? i cannot locate it in that rom thread you mentioned.. thx!!

What's the link to r.d.d.t Tom thread

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes