Post Reply

[Q] Update cm11 m3 to m6 through cm updater or recovery?

OP rectifyy

7th May 2014, 12:54 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Apologies if this question has been asked before. Can I update cm11 m3 to cm11 m6 from the settings or do I have to update it manually from the recovery? And if I do update it from the settings, are there any drawbacks?
8th May 2014, 01:13 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Florida
Thanks Meter: 100
 
216 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by rectifyy

Apologies if this question has been asked before. Can I update cm11 m3 to cm11 m6 from the settings or do I have to update it manually from the recovery? And if I do update it from the settings, are there any drawbacks?

I always use recovery, just seems easier. There was a problem with updater a while back, may be resolved by now. This is on EMMC, SD installs update differently.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes