Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Android emulator shows nothing but blank screen

OP rockstar283

7th May 2014, 07:48 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
52 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Hi..I am a complete nOOb to Android programming and trying my hands at it for the first time by going through the tutorials. The problem is that I have created multiple emulators using android 4.4.2 API and none of them show anything but blank screen..I tried an AVD with Google API 19..thats not working either..Can anyone please guide me figuring out wtf is wrong with it..Thanks in advance
Last edited by rockstar283; 7th May 2014 at 07:53 AM.
7th May 2014, 09:49 AM   |  #2  
TheArc's Avatar
Recognized Themer
Flag Auckland City
Thanks Meter: 1,863
 
2,393 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
This may be helpful - http://stackoverflow.com/questions/1...s-shows-device

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
7th May 2014, 06:01 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
52 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Thanks for the reply mate..I already tried that solution but it didnt help
8th May 2014, 12:11 AM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
52 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Guys help pls
8th May 2014, 05:06 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
12 posts
Join Date:Joined: May 2014
dont know if this help, i use bluestacks android emulator
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes