Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,803,209 Members 43,853 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Not Registered on Network Problem after manually upgrading to KiKat 4.4.2

Tip us?
 
Shahid Kalim
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: May 2014
Post [Q] Not Registered on Network Problem after manually upgrading to KiKat 4.4.2

I upgraded my Note 2 from 4.1.2 to 4.4.2 (Official French Rom downloaded from sammobile) yesterday and facing Not Registered on Network Error when I try to make call. My phone is already modified before I buy. This originally came from UAE and modified in Pakistan. I faced same problem when I upgrade to 4.3 which I could not resolve myself after trying so hard. I got it fixed by moving back to 4.1.2 with help of a technician (spent money).

Now again, I tried this latest firmware out of my curiosity. But same problem again? Please help me what to do?
 
ratifero666
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Sep 2013
Thumbs up Solution

Quote:
Originally Posted by Shahid Kalim View Post
I upgraded my Note 2 from 4.1.2 to 4.4.2 (Official French Rom downloaded from sammobile) yesterday and facing Not Registered on Network Error when I try to make call. My phone is already modified before I buy. This originally came from UAE and modified in Pakistan. I faced same problem when I upgrade to 4.3 which I could not resolve myself after trying so hard. I got it fixed by moving back to 4.1.2 with help of a technician (spent money).

Now again, I tried this latest firmware out of my curiosity. But same problem again? Please help me what to do?
You have a modem problem. Flash the modem that I uploaded. This is the solution.
 
MrFadi
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: May 2013
Quote:
Originally Posted by ratifero666 View Post
You have a modem problem. Flash the modem that I uploaded. This is the solution.
where is the link
 
katalony
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 28
Join Date: Feb 2014
try to flash this MJ5 bootloader via odin
MJ5 bootloader

hope it will solve your problem
 
Arafeh94
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 147
Join Date: Apr 2013
Location: Tripoli
any fix i see there is lots of people having this problem and im one of them
 
neelbin
Old
#6  
neelbin's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 27
Join Date: Jun 2011
Flash patched N7100XXUEMJ5 modem from zuluman..it works
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Discover and Sample the Latest Billboard Music Hits with Billy

Music is a passion that transcends age, gender, race, culture, and geographic … more

Speed Up Jenkins Configuration Process with TSJ

When you are theleader of a largedevelopment project, Gerrit isn’t the only tool that … more

AutoData Regulates Your Connectivity to Save Battery Life

It’s absolutely no secret that battery life is somewhat of anundoingformany … more

Tale of the Great Recoveries

About a week ago, our fantastic writer and my esteemed colleague Tom embarked on a mission to learnthe vast and … more