Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Double Tap to Wake on the Nexus 6 Without Root

A few weeks ago, we featured an app which allowed the Nexus 6 to regain the double tap to wake … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Not Registered on Network Problem after manually upgrading to KiKat 4.4.2

OP Shahid Kalim

2nd May 2014, 01:20 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2014
I upgraded my Note 2 from 4.1.2 to 4.4.2 (Official French Rom downloaded from sammobile) yesterday and facing Not Registered on Network Error when I try to make call. My phone is already modified before I buy. This originally came from UAE and modified in Pakistan. I faced same problem when I upgrade to 4.3 which I could not resolve myself after trying so hard. I got it fixed by moving back to 4.1.2 with help of a technician (spent money).

Now again, I tried this latest firmware out of my curiosity. But same problem again? Please help me what to do?
2nd May 2014, 09:21 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Thumbs up Solution
Quote:
Originally Posted by Shahid Kalim

I upgraded my Note 2 from 4.1.2 to 4.4.2 (Official French Rom downloaded from sammobile) yesterday and facing Not Registered on Network Error when I try to make call. My phone is already modified before I buy. This originally came from UAE and modified in Pakistan. I faced same problem when I upgrade to 4.3 which I could not resolve myself after trying so hard. I got it fixed by moving back to 4.1.2 with help of a technician (spent money).

Now again, I tried this latest firmware out of my curiosity. But same problem again? Please help me what to do?

You have a modem problem. Flash the modem that I uploaded. This is the solution.
3rd May 2014, 02:52 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: May 2013
Quote:
Originally Posted by ratifero666

You have a modem problem. Flash the modem that I uploaded. This is the solution.

where is the link
4th May 2014, 02:26 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 5
 
32 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
try to flash this MJ5 bootloader via odin
MJ5 bootloader

hope it will solve your problem
4th May 2014, 11:27 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Tripoli
Thanks Meter: 14
 
150 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
any fix i see there is lots of people having this problem and im one of them
8th May 2014, 08:30 AM   |  #6  
neelbin's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
27 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Flash patched N7100XXUEMJ5 modem from zuluman..it works
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes