FORUMS

Do You Use 4:3 or 16:9 in the Camera App?

Every person has their own method of taking the best photos on their devices, but which aspect … more

LG G4 XDA Forum Opened

LG’s latest & greatest is just a few hours away from launching, and with so many power users that are … more

Android Wear Close to Running on Samsung Gear 2

Android is an OS that can sometimes be ported to run on devices not designed to … more

The Curious Case Of The Flash Sale

What do the horses in the Xiaomi stable, notably the Mi 3, Mi 4, Redmi 1S, Redmi 2 & Redmi Note … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] galaxy ace intial boot problem not bootloop

2nd May 2014, 04:05 AM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hello every one my Galaxy ace is running fine

But when i reboot or power on my phone samsung.com screen comes after this galaxy ace gts5830 screen come then phone restart itself

In 2 or 3 attempts phone could start normaly

This happens some time not in every boot

This is not bootloop and my phone is working gud with cm7

It seems my motherboard or bootloader is going to dead in some days


What would be the cause of this issue
Any suggesion to fix it ?
 
 
2nd May 2014, 07:34 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 372
 
More
Quote:
Originally Posted by arshad522

Hello every one my Galaxy ace is running fine

But when i reboot or power on my phone samsung.com screen comes after this galaxy ace gts5830 screen come then phone restart itself

In 2 or 3 attempts phone could start normaly

This happens some time not in every boot

This is not bootloop and my phone is working gud with cm7

It seems my motherboard or bootloader is going to dead in some days


What would be the cause of this issue
Any suggesion to fix it ?

What rom are you using now? Have you installed any scripts?
The Following User Says Thank You to mahithm For This Useful Post: [ View ]
2nd May 2014, 10:22 AM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by mahithm

What rom are you using now? Have you installed any scripts?



tried some cm7 based rom and did not install any script

i think this is not rom problem
2nd May 2014, 12:50 PM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 372
 
More
Quote:
Originally Posted by arshad522

tried some cm7 based rom and did not install any script

i think this is not rom problem

If you are sure that it is not rom related, then must be some hardware related problem
The Following User Says Thank You to mahithm For This Useful Post: [ View ]
4th May 2014, 02:21 AM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by mahithm

If you are sure that it is not rom related, then must be some hardware related problem


i also think so beacause its 2.5 years old phone
5th May 2014, 10:25 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
More
My old 5830 has started locking up and acting wierd too. It was fine on a stock kernel so I think its software related.

Start over from scratch if it bothers you that much. Flash a stock rom and then remod it.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to shivadow For This Useful Post: [ View ]
8th May 2014, 12:17 AM |#7  
Viper The Ripper's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 950
 
More
Quote:
Originally Posted by arshad522

Hello every one my Galaxy ace is running fine

But when i reboot or power on my phone samsung.com screen comes after this galaxy ace gts5830 screen come then phone restart itself

In 2 or 3 attempts phone could start normaly

This happens some time not in every boot

This is not bootloop and my phone is working gud with cm7

It seems my motherboard or bootloader is going to dead in some days


What would be the cause of this issue
Any suggesion to fix it ?

DE-bloat your rom or flash a custom STOCK rom if you want to keep in stock and forget samy's stupid issues
The Following User Says Thank You to Viper The Ripper For This Useful Post: [ View ]
8th May 2014, 12:14 PM |#8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by shivadow

My old 5830 has started locking up and acting wierd too. It was fine on a stock kernel so I think its software related.

Start over from scratch if it bothers you that much. Flash a stock rom and then remod it.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk



it happens only some time if problem continues i will do this as u said
thnks
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes