Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,786,341 Members 48,581 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] problem with monitoring cpu speed

Tip us?
 
mrrombys
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Aug 2008
Default [Q] problem with monitoring cpu speed

Anyone knows why all apps i downloaded (cpu-z, monitor cpu, setcpu) only show max mhz at 1300?
i have a sm-g900h with arm15 cortex r2p3 , i understand that is an octa core with 4 cores at 2.1 ghz and 4 at 1.5
It is a phone problem or all these app donīt support the system?
 
ZaInT_
Old
#2  
Member
Thanks Meter 11
Posts: 42
Join Date: Nov 2010

 
DONATE TO ME
Have you activated any of the power saving functions?
 
XanoZuke
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 155
Join Date: Dec 2010
Location: Santo Domingo

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mrrombys View Post
Anyone knows why all apps i downloaded (cpu-z, monitor cpu, setcpu) only show max mhz at 1300?
i have a sm-g900h with arm15 cortex r2p3 , i understand that is an octa core with 4 cores at 2.1 ghz and 4 at 1.5
It is a phone problem or all these app donīt support the system?
Actually, I'm pretty sure it's 4 cores @ 1.3Ghz and 4 cores @ 1.9Ghz.

Sent from my SM-G900H
 
Christiancs1969
Old
#4  
Christiancs1969's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,960
Posts: 4,106
Join Date: Mar 2012
Location: london
System monitor on playstore

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to Christiancs1969 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes