FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Chroot] motsnd (no sound)

4th May 2014, 11:55 PM |#1  
OP Member
Thanks Meter: 8
 
More
Hello!

I have a little problem

I have a cyanogenmod 10.1 and i'll try to use Linux (without webtop, by chroot)
I have a little problem, because the Linux can't propertly recognize Motsnd driver (probably it doesn't have), but probably Webtop Distro have some hacks (or something like that) to play sound from Atrix

Maybe somebody check it and have solution? I found only:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2420586

But it isn't good idea (only if you play music or watch movies, because it has 10 sec delay)

Thanks
Fervi

PS. Sorry for my bad english
 
 
5th May 2014, 04:33 AM |#2  
Senior Member
Flag Córdoba
Thanks Meter: 362
 
More
Have you tried this?
http://www.hunterdavis.com/2012/05/2...ux-on-android/

Enviado desde mi MB860 usando Tapatalk 2
5th May 2014, 10:59 AM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 8
 
More
Technically, your problem is how to create a Linux chroot in Android

There is no info about sound

I'll try to copy alsa driver from Webtop to Chroot, but it doesn't work (drivers have EABI4, but Debian have EABI5 [architecture?])

Fervi
8th May 2014, 10:23 AM |#4  
OP Member
Thanks Meter: 8
 
More
Well, it doesn't look like a architecture conflict, because i can run (by chroot) GenTop, so EABI4 is supported

But the sound still doesn't work

Quote:

ALSA lib dlmisc.c:252snd1_dlobj_cache_get) Cannot open shared library /usr/lib/arm-linux-gnueabihf/alsa-lib/libasound_module_ctl_moto.so

But the file is there

Maybe somebody have idea about fix this problem?

Fervi
8th May 2014, 11:31 PM |#5  
Senior Member
Flag Córdoba
Thanks Meter: 362
 
More
Check the file's permissions. Also, check that it isn't a soft link to nowhere

Enviado desde mi MB860 usando Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes