Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,310 Members 45,259 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

From Samsung phones, Question about HTC M8 models

Tip us?
 
venki5star
Old
#1  
venki5star's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 248
Join Date: Feb 2010
Location: Sydney
Question From Samsung phones, Question about HTC M8 models

Hi guys,
I am been for while on Samsung phones and bought M8 yesterday. Samsung had phones like S4 with different Hardware and Model numbers based on Carrier and Region. The ROMs are different to flash.

Is that the same case for M8? I bought M8 from Australia (Unlocked) and thinking to flash GPE. Will that be problem?

Thanks in advance
 
venki5star
Old
#2  
venki5star's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 248
Join Date: Feb 2010
Location: Sydney
Bump!!!!

Sent from my HTC_0P6B using XDA Free mobile app
 
Black Antitoon
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 337
Join Date: May 2008
Location: Rome
As far as I know, yes, but the differences tend to be minor. I can already tell from your signature here that we have a different phone. I also believe that there is much less variety in the hardware than what the model number would suggest (i.e. phones with different model numbers may be identical).

AFAIK, the M8s sold in Asia should be clocked at 2.5 GHz instead of 2.3, although this shouldn't make any noticeable difference.
Current phone: HTC One (M8)

Previous phones:
HTC HD2 (Dec 2010 - Apr 2014; thank you Leo!)
HTC Touch HD (Dec 2008 - Dec 2010)
HTC Touch Cruise (May 2008 - Sep 2008 [stolen])
Previously: Nokia 6630, Nokia 3510
The Following User Says Thank You to Black Antitoon For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
venki5star
Old
#4  
venki5star's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 248
Join Date: Feb 2010
Location: Sydney
Thank you for the reply.

Can I install GPE on device? As far I know it 2.5gHz clocked.

Sent from my HTC_0P6B using XDA Free mobile app
 
Black Antitoon
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 337
Join Date: May 2008
Location: Rome
Quote:
Originally Posted by venki5star View Post
Thank you for the reply.

Can I install GPE on device? As far I know it 2.5gHz clocked.

Sent from my HTC_0P6B using XDA Free mobile app
I believe you can, as I can't recall hearing any major limitations about the GPE conversion. I am not sure anyway, I have no experience with the GPE. This is likely to be explained on the GPE conversion thread, just look for it. Good luck.
Current phone: HTC One (M8)

Previous phones:
HTC HD2 (Dec 2010 - Apr 2014; thank you Leo!)
HTC Touch HD (Dec 2008 - Dec 2010)
HTC Touch Cruise (May 2008 - Sep 2008 [stolen])
Previously: Nokia 6630, Nokia 3510
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes