Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Help Please ! ZOPO ZP600+ problem :(

OP archvile_death

9th May 2014, 09:13 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2014
Hey guys
I'm totally new here and nearly a complete noob !
I got a ZOPO ZP600+ 3D phone with android 4.2.2 and kernel version : 3.4.5
Chipset is MT6582 Quad 1.3Ghz A7 with Mali400MP2 @ 500mhz ( I guess ) and 1GB of RAM

I have a problem( with the phone of course ! ) that is messing with my mind

I think its related to 2D rendering
all of the launchers are slow and they're not smooth . they're even slower than a simple dual core phone !
the default live wallpapers are running on slow framerate and laggy (somewhat near 10~15 fps)
and I tested a 2D game called "Line Runner" and it runs like slow motion !!!

I don't know what the hell is wrong with my phone .
I flashed a custom rom ( have exposed framework by default) and changes some settings and tested some exposed options but had no luck fixing the issue
I ran V6 Supercharger script but still didn't fixed it

force gpu rendering on developer options didn't help

I don't have any problems with 3D games and my antutu score is ~17400

( Rooted , Custom rom , Xposed installed , CWM Recovery )

please help me ;( , what should I do to fix this issue ? Its really driving me mad
Last edited by archvile_death; 9th May 2014 at 09:21 AM.
9th May 2014, 04:51 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2014
Unhappy
Come on guys . help me out here
13th May 2014, 12:22 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2014
Nobody really knows what the hell is wrong with my device ?
10th July 2014, 09:10 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: May 2014
I can try testing on mine to compare results. My Antutu is also 17000 +. What other test have you made with what score, I will put those on mine and tell you, so that we see if it is consistent, or unique.

I am on my stock ROM though, please note. Has it always been like this with you, even with the stock ROM?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes