Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[HYPERION9] bbm stuck at "Setting up BBM"

OP yudisdroid

6th May 2014, 03:48 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
after i installing Hyperion9, my bbm stuck at "Setting up BBM". i use stock kernel. help me please
The Following User Says Thank You to yudisdroid For This Useful Post: [ View ]
6th May 2014, 06:15 AM   |  #2  
marcussmith2626's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 2,563
 
4,763 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
I assume you have downloaded bbm from the playstore

Cant see a reason why it would do this if that is the case
The Following User Says Thank You to marcussmith2626 For This Useful Post: [ View ]
6th May 2014, 07:51 AM   |  #3  
GalKill's Avatar
Senior Member
Reim Empire :P
Thanks Meter: 231
 
311 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Make sure you have a good network and try wifi if you're using data network or vice versa
6th May 2014, 01:44 PM   |  #4  
shyamSGY's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
167 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Turn on background data

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
6th May 2014, 02:43 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
i have done turn on background data and i download the bbm from playstore but the bbm stay at the "setting up bbm".
maybe i must try network from wifi
9th May 2014, 10:10 AM   |  #6  
Omar El- Hussien's Avatar
Senior Member
Flag Ismailia
Thanks Meter: 29
 
128 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
try the first thread .... made for bbm

Find it at themes and apps section

Re-DO the steps again i made it and it was solved
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes