Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,675 Members 46,718 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

PLEASE HELP!!! my Xperia S doesn't turn on

Tip us?
 
maddboss
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 61
Join Date: Feb 2014
Default PLEASE HELP!!! my Xperia S doesn't turn on

I installed Z2's home.apk (from here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2668821 ) as a system app with root explorer so it overwrited the original home.apk and then the phone restarted automatically and I saw the Sony and the Xperia logos and after that I can only just see the color stripes moving from left to right. I tried to restart it with power on+vol up button but it doesn't worked. PLEASE HELP!!!
 
abo hani
Old
#2  
abo hani's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1537
Posts: 940
Join Date: Jan 2013
Location: Latakia
You didnt Make right permissions ! You need either
Download kernel with CWM and fix permissions OR download a new ROM .
Make hard reset : vol- with power with home .

Sent from my LT26w using Tapatalk
The Following User Says Thank You to abo hani For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
maddboss
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 61
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by abo hani View Post
You didnt Make right permissions ! You need either
Download kernel with CWM and fix permissions OR download a new ROM .
Make hard reset : vol- with power with home .

Sent from my LT26w using Tapatalk
I rooted it before and now I tried to hard reset it with power on+vol up buttons
Now I'm trying to flash the original rom
 
maddboss
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 61
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by maddboss View Post
I rooted it before and now I tried to hard reset it with power on+vol up buttons
Now I'm trying to flash the original rom
Yeah bro the original rom worked
 
abo hani
Old
#5  
abo hani's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1537
Posts: 940
Join Date: Jan 2013
Location: Latakia
Dont forget to make permissions faster so you dont experience Bootloop

Sent from my LT26w using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes