Post Reply

Cubot t9 - wcdma 850 not work

OP betobini

25th April 2014, 04:48 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Hello
I have a Cubot T9, and his original Rom buggy comes in WCDMA 850, the network drops with frequency and the data does not work, not enough to complete calls in active WDCMA.
Anyone have any solution for this?

Have installed the ROM MYSAGA M2, and changed the modem.img etc ... However no success ...
7th May 2014, 09:23 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Up..

Quote:
Originally Posted by betobini

Hello
I have a Cubot T9, and his original Rom buggy comes in WCDMA 850, the network drops with frequency and the data does not work, not enough to complete calls in active WDCMA.
Anyone have any solution for this?

Have installed the ROM MYSAGA M2, and changed the modem.img etc ... However no success ...

9th May 2014, 03:44 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
anyone have a tutorial on how I could modify the modem.img. fluid power to run the WCDMA 850?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Questions and Answers by ThreadRank