Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,656 Members 52,430 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Wrong phone number

Tip us?
 
robgee789
Old
#1  
robgee789's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 679
Posts: 2,315
Join Date: Jan 2012

 
DONATE TO ME
Default Wrong phone number

Hey guys when I bought my HTC One I put my new 3 sim card in and then changed the phone number to my old o2 number but in the settings on my phone under the about tab then in the phone identity part it has the wrong phone number, is there anyway to change this?

Sent from my HTC One using Tapatalk

If you fancy a new signature image have a look at My GFX request thread
If you like my work you can buy me a beer
 
nateboi81
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 97
Posts: 576
Join Date: Jul 2010
Location: Melbourne
Ummm factory reset?

Sent from my GT-I9305 using xda app-developers app
 
robgee789
Old
#3  
robgee789's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 679
Posts: 2,315
Join Date: Jan 2012

 
DONATE TO ME
thats way too much hassle lol i was hoping for an easy fix lol

If you fancy a new signature image have a look at My GFX request thread
If you like my work you can buy me a beer
 
robgee789
Old
#4  
robgee789's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 679
Posts: 2,315
Join Date: Jan 2012

 
DONATE TO ME
would running through the setup app sort out my problem?

If you fancy a new signature image have a look at My GFX request thread
If you like my work you can buy me a beer
 
cyrusct82
Old
#5  
cyrusct82's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 409
Posts: 831
Join Date: Aug 2010
Location: Constanţa

 
DONATE TO ME
You can modify this with a Cyanogenmod Rom as I know in Phone/settings/additional settings

This number is stored on SIM card

Edit. I don't know if you can modify with something else.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my RED HTC One powered by
 
steelmaggot
Old
#6  
steelmaggot's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 205
Posts: 259
Join Date: Mar 2012
Location: Mansfield,NOTTS
same here when i sent for micro sim and kept my old number,dont think it can be changed

Sent from my HTC One using Tapatalk
HTC One M8_UL
S-Off
ViperOneM8 2.4.0

HTC One X S720e
Stock Sense 5
JB 4.2.2
Software MaximusHD 21.1.0
 
cyrusct82
Old
#7  
cyrusct82's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 409
Posts: 831
Join Date: Aug 2010
Location: Constanţa

 
DONATE TO ME
I've modified the phone number on my old HTC HD2 with this method then I putted back the SIM card back on my ONE. (Used a SIM card adapter for that because the HD2 has Mini SIM).

Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my RED HTC One powered by

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Android App Review: Control Your Phone with Quick Control Panel – XDA Developer TV

Your Android smart device has many features that you … more

Play Music on Android Wear with Stellio Music Player

Android Wear smartwatchesare growing inpopularity every day. Some devices have already … more

Schedule is up for xda:devcon ’14

With xda:devcon ’14 just around the corner, and the venue close to selling out, there is a lot … more

aLogcat Returns Thanks to XDA Love

The developers of Android, that is Google, gave users several great debugging tools that can be used in … more