Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Wrong phone number

OP robgee789

24th April 2014, 10:52 PM   |  #1  
robgee789's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 751
 
2,496 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Hey guys when I bought my HTC One I put my new 3 sim card in and then changed the phone number to my old o2 number but in the settings on my phone under the about tab then in the phone identity part it has the wrong phone number, is there anyway to change this?

Sent from my HTC One using Tapatalk
25th April 2014, 02:52 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 98
 
594 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Ummm factory reset?

Sent from my GT-I9305 using xda app-developers app
26th April 2014, 08:50 AM   |  #3  
robgee789's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 751
 
2,496 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
thats way too much hassle lol i was hoping for an easy fix lol
9th May 2014, 05:21 PM   |  #4  
robgee789's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 751
 
2,496 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
would running through the setup app sort out my problem?
9th May 2014, 05:31 PM   |  #5  
cyrusct82's Avatar
Senior Member
Flag Constanţa
Thanks Meter: 455
 
940 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
You can modify this with a Cyanogenmod Rom as I know in Phone/settings/additional settings

This number is stored on SIM card

Edit. I don't know if you can modify with something else.

Sent from my HTC One using Tapatalk
9th May 2014, 06:08 PM   |  #6  
steelmaggot's Avatar
Senior Member
Flag Mansfield,NOTTS
Thanks Meter: 212
 
275 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
same here when i sent for micro sim and kept my old number,dont think it can be changed

Sent from my HTC One using Tapatalk
9th May 2014, 07:07 PM   |  #7  
cyrusct82's Avatar
Senior Member
Flag Constanţa
Thanks Meter: 455
 
940 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
I've modified the phone number on my old HTC HD2 with this method then I putted back the SIM card back on my ONE. (Used a SIM card adapter for that because the HD2 has Mini SIM).

Sent from my HTC One using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes