Nexus Player 5.1 LMY47D Rooted

We recently featured the Nexus Player, Google’s second attempt at a digital media … more

Should You Get Wear? Wearer’s Practical Observations

Wear is said to not offer enough for mass adoption, even though its been in … more

SlimRoms: Updates on the Horizon

SlimRoms’ website has been experiencing technical difficulties for the last month or so, but … more

Your Favorite Wireless Charger?

Wireless charging is becoming more and more common as many OEMs are now starting to include this feature … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Wrong phone number

24th April 2014, 09:52 PM   |  #1  
robgee789's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 767
 
2,536 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Hey guys when I bought my HTC One I put my new 3 sim card in and then changed the phone number to my old o2 number but in the settings on my phone under the about tab then in the phone identity part it has the wrong phone number, is there anyway to change this?

Sent from my HTC One using Tapatalk
25th April 2014, 01:52 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 98
 
601 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Ummm factory reset?

Sent from my GT-I9305 using xda app-developers app
26th April 2014, 07:50 AM   |  #3  
robgee789's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 767
 
2,536 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
thats way too much hassle lol i was hoping for an easy fix lol
9th May 2014, 04:21 PM   |  #4  
robgee789's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 767
 
2,536 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
would running through the setup app sort out my problem?
9th May 2014, 04:31 PM   |  #5  
cyrusct82's Avatar
Senior Member
Flag Constanţa
Thanks Meter: 512
 
1,081 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
You can modify this with a Cyanogenmod Rom as I know in Phone/settings/additional settings

This number is stored on SIM card

Edit. I don't know if you can modify with something else.

Sent from my HTC One using Tapatalk
9th May 2014, 05:08 PM   |  #6  
steelmaggot's Avatar
Senior Member
Flag Mansfield,NOTTS
Thanks Meter: 226
 
298 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
same here when i sent for micro sim and kept my old number,dont think it can be changed

Sent from my HTC One using Tapatalk
9th May 2014, 06:07 PM   |  #7  
cyrusct82's Avatar
Senior Member
Flag Constanţa
Thanks Meter: 512
 
1,081 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
I've modified the phone number on my old HTC HD2 with this method then I putted back the SIM card back on my ONE. (Used a SIM card adapter for that because the HD2 has Mini SIM).

Sent from my HTC One using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes