Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

GS2 Connects to 5GHZ Band on Router?

OP spirodave

8th May 2014, 07:44 PM   |  #1  
spirodave's Avatar
OP Senior Member
Flag Saint Louis missouri
Thanks Meter: 154
 
580 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
Sorry im an idiot ..I should did a simple search and broke my own rule ...Its obvious that if I can pick the 5ghz band on my phone then I should have no more questions...
Last edited by spirodave; 9th May 2014 at 07:27 PM. Reason: Found my answer
9th May 2014, 01:10 AM   |  #2  
Fasted12's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
109 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by spirodave

I was wondering if anyone else can connect to the 5ghz band of their router with their device.. I was not aware this pfone had the capability . Mine will connect to the 5ghz band but the connection is not real steady .. If anyone else is able to connect on this band please let me know if you have a stable connection that is strong..

how do you set that up?
9th May 2014, 07:10 PM   |  #3  
spirodave's Avatar
OP Senior Member
Flag Saint Louis missouri
Thanks Meter: 154
 
580 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Fasted12

how do you set that up?

There is nothing to setup .. My router is a dual band router and the phone sees the 5ghz band I wasn't aware this phoe would connect to this Band...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes