Zooper Widget! Create Anything
Post Reply Subscribe to Thread

Which Version of the LG G PRO 2 the TV antenna????

2nd May 2014, 01:23 PM   |  #1  
OP Member
Flag Guyana
Thanks Meter: 8
 
75 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
can someone please assist me i want to buy the Lg g pro 2 f350 but i dont want the one with the antenna
2nd May 2014, 02:11 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
29 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
then buy the international version D838
4th May 2014, 08:06 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 3
 
54 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by edsol

then buy the international version D838

Only the Taiwanese version has the ariel, and based on what I've read on forums, it seems to be quite difficult to get that version outside of Taiwan.
But yeah, if you buy the D838 you definitely won't get an ariel!
5th May 2014, 07:50 PM   |  #4  
Calex93's Avatar
Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 6
 
37 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by stupc

Only the Taiwanese version has the ariel, and based on what I've read on forums, it seems to be quite difficult to get that version outside of Taiwan.
But yeah, if you buy the D838 you definitely won't get an ariel!

Only the Korean version has the antenna (it's for their local DMB TV)
6th May 2014, 03:50 AM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 13
 
56 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by oubsty

can someone please assist me i want to buy the Lg g pro 2 f350 but i dont want the one with the antenna

Yes f350 all come with antennal, I have the f350s, it come with too, but I would say it is hard to notice. Unless you pull and extend it.
10th May 2014, 02:18 AM   |  #6  
alwayslearning's Avatar
Senior Member
Flag CA
Thanks Meter: 69
 
777 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Quote:
Originally Posted by oubsty

can someone please assist me i want to buy the Lg g pro 2 f350 but i dont want the one with the antenna

I have the f350s and it comes with it, but I am in the US and I have not been able to make it work for TV, it seems to only work maybe in Korea???
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes