Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Double Tap to Wake on the Nexus 6 Without Root

A few weeks ago, we featured an app which allowed the Nexus 6 to regain the double tap to wake … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] What does NC5 do that MK2 did not?

OP pego99

10th May 2014, 03:10 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
181 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Kies wants to update my unrooted S4 to NC5 from MK2.
Should I do this?
Is there some improvement?
Is it easier to root NC5?
Will Foxfi still wotk under NC5?
10th May 2014, 03:13 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 154
 
546 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Darn. Search is borken again.
The Following 3 Users Say Thank You to mike.s For This Useful Post: [ View ]
10th May 2014, 03:19 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
181 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by mike.s

Darn. Search is borken again.

Thank you for your helpful post.

Search is not borken and I searched but this question was not asked.
10th May 2014, 05:23 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Pierce County, Washington
Thanks Meter: 83
 
446 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Dat KitKat, doe...
10th May 2014, 06:58 AM   |  #5  
Mistertac's Avatar
Recognized Contributor
Flag Springfield, Ma
Thanks Meter: 2,263
 
4,280 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pego99

Kies wants to update my unrooted S4 to NC5 from MK2.
Should I do this?
Is there some improvement?
Is it easier to root NC5?
Will Foxfi still wotk under NC5?

I'd hold off myself but in this very forum you posted in there's this thread http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2726868

If your good with Odin you can do either or pretty much. Just make sure to read up before jumping into anything

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
10th May 2014, 07:13 AM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
181 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I updated with kies seems ok so far.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk 2
10th May 2014, 07:21 AM   |  #7  
Mistertac's Avatar
Recognized Contributor
Flag Springfield, Ma
Thanks Meter: 2,263
 
4,280 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pego99

I updated with kies seems ok so far.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk 2

Hey I understand... I flash so many ROMs onto this S4 just cuz I NEED to see something new lol even if in actuality it's really not that different after all. Hope it works out for you!

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
foxfi, kies, mk2, nc5
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes