Samsung Begins Production of 8 Gb RAM Chips

With the release of Android 5.0, our favorite mobile operating system has become 64-bit ready. … more

CM, Micromax and OnePlus – Sales Ban Lifted

It’s less than a week since our recent in-depth analysis of the legal battle over the … more

The History of Flagships: Part I – Sony

Every OEM aspiring to conquer the mobile world undoubtedly releases its take on the so-called … more

XDA & New Relic Performance Monitoring [Sponsored]

In other posts we’ve raved about New Relic Mobile for monitoring performance of our … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: Samsung Or HTC ?
HTC is more complicated than Samsung ? 1 100.00%
Probleme Htc : No Ext SD-Card ? 1 100.00%
Some operating GSM loock the HTC Phone 1 100.00%
Is HTC the best choice ? 0 0%
Multiple Choice Poll. Voters: 1. You may not vote on this poll

Post Reply

[Q] HTC One (M7) Bricked: Rom Orange Espagne (ORANG309)

OP JANEDOUBY

3rd May 2014, 03:45 AM   |  #1  
JANEDOUBY's Avatar
OP Junior Member
Flag Casablanca
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Bonjour,
J' ai fait un wipe system ,cache, data ... et je me suis retrouvé avec un phone sans OS . Même pas le "mode Dowonload " donc aucun accès sauf en mode "Fastboot" j'ai beau chercher une RUU Orang309 (les autres disponibles sur le web ne marchent pas) sur le web pendant plus de 3 jours, mais hélas sans résultat ! avez-vous une idée où je puisse en trouver une . Mon Phone est "Out". Merci d'avance.
Détails de mon Phone HTC One :

*Google's translation:

Hello,
I have done a wipe of system, cache, data ... and I found myself with a phone without OS. Not even the "Download mode" so no access except "Fastboot" mode. I'm looking for a RUU Orang309 (others available of French Orange on the web ,but do not work) for more than 3 days, without success. Do you have please any idea where I can find one.(RUU ORANG309) My Phone is "Out". Thank you in advance.
Details of my Phone HTC One:


c:\Fastboot>fastboot getvar all
INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.55.0000
INFOversion-baseband: 4A.21.3263.04
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main: 3.63.75.3
INFOversion-misc: PVT SHIP S-ON
INFOserialno: FA365W900761
INFOimei: 357864052166772
INFOmeid: 00000000000000
INFOproduct: m7_ul
INFOplatform: HBOOT-8064
INFOmodelid: PN0710000
INFOcidnum: ORANG309
INFObattery-status: good
INFObattery-voltage: 4300mV
INFOpartition-layout: Generic
INFOsecurity: on
INFObuild-mode: SHIP
INFOboot-mode: FASTBOOT
INFOcommitno-bootloader: dirty-d2906a15
INFOhbootpreupdate: 11
INFOgencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.060s
c:\Fastboot>

Merci encore pour votre prompte réponse et j'espère a très bientôt.

Thank you again in advance for your prompt reply and I hope to hear from you very soon.
Best Regards.
Last edited by JANEDOUBY; 3rd May 2014 at 04:05 AM.
3rd May 2014, 07:30 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 590
 
3,106 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Yea, I couldn't find an RUU anywhere. Doesn't seem like they either have it or anyone has shared it. There is a huge collection of RUUs and nandroid backups of almost every carrier (http://www.htc1guru.com/downloads/ruu-file-downloads/ , http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2428276), but yours was nowhere to be found. Looks like going back to another custom rom will be your only choice unless that pops up somewhere. You might contact your provider and see if they have a version anywhere. Keep in mind, with RUUs while S-On - you can only do the same version or higher, never lower.
3rd May 2014, 08:49 AM   |  #3  
JANEDOUBY's Avatar
OP Junior Member
Flag Casablanca
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Thumbs up Many thanks for your reply .
Quote:
Originally Posted by es0tericcha0s

Yea, I couldn't find an RUU anywhere. Doesn't seem like they either have it or anyone has shared it. There is a huge collection of RUUs and nandroid backups of almost every carrier (http://www.htc1guru.com/downloads/ruu-file-downloads/ , http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2428276), but yours was nowhere to be found. Looks like going back to another custom rom will be your only choice unless that pops up somewhere. You might contact your provider and see if they have a version anywhere. Keep in mind, with RUUs while S-On - you can only do the same version or higher, never lower.

Hi,
Yes as you say, my only chance is to looks like going back to another custom Rom .I have bought it in Spain. I'm living in Morocco (10 mi) from Spain.
My Phone is good for Trash may be . Anyway many thanks for your help, and your are welcome in Casablanca(Morocco).Bye
Last edited by JANEDOUBY; 3rd May 2014 at 08:54 AM. Reason: mistake
3rd May 2014, 09:41 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 590
 
3,106 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
I think your phone will be fixable. Once you load a custom rom (pick one that is close to stock), and it is booted, you would be able to S-Off then fix the CID so you can run official RUUs from pretty much where ever instead of needing to worry about the official ORANG309 one.
5th May 2014, 10:36 AM   |  #5  
JANEDOUBY's Avatar
OP Junior Member
Flag Casablanca
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Thank you
Quote:
Originally Posted by es0tericcha0s

I think your phone will be fixable. Once you load a custom rom (pick one that is close to stock), and it is booted, you would be able to S-Off then fix the CID so you can run official RUUs from pretty much where ever instead of needing to worry about the official ORANG309 one.

Hi,
thank for your help , i'll try to do this . i'll send the result .
Have an good day.
10th May 2014, 09:50 AM   |  #6  
JANEDOUBY's Avatar
OP Junior Member
Flag Casablanca
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Sotck ROM Orange Spain founded
Quote:
Originally Posted by JANEDOUBY

Hi,
thank for your help , i'll try to do this . i'll send the result .
Have an good day.

Hi every body.

I have finally found a Stock Rom of my HTC One, but i have a lot of problems to push it in my phone.
-ADB do not found my device
-I can't mount any things : SD Data, SD Card.....
Here bellow the URL of the Original ROM OF HTC one Orange Spain, that I uploaded on MEGA.

HTC_ONE_ORANGE_ESP_1.28.75.8

Could help me please?
Thank you and have a nice day.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes