Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Problem with YouTube over Cellular

OP Eckono

26th April 2014, 07:40 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
36 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Just curious to know if anyone else is having this problem. When I watch a YouTube video it always starts fine, but when I pause the video, rewind, or fast forward and try to start the video back I get the error message saying it was a problem playing back the video tap to retry and I can never get it to start again unless I exit the video totally and start it from the beginning again. I don't understand what the problem is.

Sent from my SM-G900P using xda app-developers app
28th April 2014, 01:28 AM   |  #2  
yankyjz's Avatar
Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 23
 
110 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Quote:
Originally Posted by Eckono

Just curious to know if anyone else is having this problem. When I watch a YouTube video it always starts fine, but when I pause the video, rewind, or fast forward and try to start the video back I get the error message saying it was a problem playing back the video tap to retry and I can never get it to start again unless I exit the video totally and start it from the beginning again. I don't understand what the problem is.

Sent from my SM-G900P using xda app-developers app

I had the same problem and I wiped the data for the YouTube app and rebooted and that seemed to fix the issue. Good luck!
10th May 2014, 02:54 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
36 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
I uninstalled the YouTube update now it seems to be working fine.


Sent from my SM-G900P using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes