New AOSP Branch Details Potential Build System Upgrades?

While there are frequent unexplained changes and pushes to Google’s AOSP … more

Root Xperia Z3 Compact Tablet Without Losing DRM Keys

XDA Junior MemberCubicU07compiled this guide to root your Xperia Z3 Compact Tablet … more

Android Update Adoption Explained

This article explains how Android differs from iOS on update adoption and how it can affect … more

Xiaomi’s Maps Cause Internet Drama

At the launch of Xiaomi’s latest Mi4 phone in Delhi, Xiaomi CEO Hugo Barra presented a map of … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Help!! Micromax Canvas HD doesn't boot

OP DrPan

10th May 2014, 07:38 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2014
My phone Micromax Canvas HD was working just fine till this morning. Post which, it just doesn't start. I haven't installed any new apps also. Any help is appreciated. Thanks.
10th May 2014, 02:36 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 59
 
201 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Quote:
Originally Posted by DrPan

My phone Micromax Canvas HD was working just fine till this morning. Post which, it just doesn't start. I haven't installed any new apps also. Any help is appreciated. Thanks.

which ROM are you using r u rooted?????
10th May 2014, 02:38 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by jayadu

which ROM are you using r u rooted?????

The basic ROM that came with the company. Haven't changed a thing.Thanks.
10th May 2014, 02:54 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 59
 
201 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Quote:
Originally Posted by DrPan

The basic ROM that came with the company. Haven't changed a thing.Thanks.

Well thn try factory reset ur fon
Go to recover mode by
Power down ur device
Press the volume keys Nd power key simultaneously for atleast 10secs
Thn use ur volume keys to navigate
Go to factory reset Nd use ur power button to select it
Nd select yes
see if this helps

Sent from my C2305 using XDA Premium 4 mobile app
10th May 2014, 03:43 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by jayadu

Well thn try factory reset ur fon
Go to recover mode by
Power down ur device
Press the volume keys Nd power key simultaneously for atleast 10secs
Thn use ur volume keys to navigate
Go to factory reset Nd use ur power button to select it
Nd select yes
see if this helps

Sent from my C2305 using XDA Premium 4 mobile app

Tried that. Doesn't even show the main logo. Do you think there's a prob with the battery? The phone just keeps alternating between a blank screen and flashes even while charging.
10th May 2014, 04:29 PM   |  #6  
Senior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 59
 
201 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Quote:
Originally Posted by DrPan

Tried that. Doesn't even show the main logo. Do you think there's a prob with the battery? The phone just keeps alternating between a blank screen and flashes even while charging.

Dude change ur battery
I think it's due to low battery
Do a full 100% change
Nd thn try powering up the device

Sent from my C2305 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes