Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,650 Members 38,880 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Galaxy Note 2 Simple Mobile/Verizon Rapid Bootloop

Tip us?
 
Chronosin
Old
(Last edited by Chronosin; 20th April 2014 at 07:42 PM.) Reason: Network name mix-up.
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Oct 2012
Default Galaxy Note 2 Simple Mobile/Verizon Rapid Bootloop

A couple of weeks ago I bought a Galaxy Note 2 from Simple Mobile began to experiment with it. Later on I managed to root it, but I accidentally flashed a recovery via Rom Manager which after a restart broke my phone.

After that I flashed a OTA through Odin of Verizon 4.1.2. The system booted and everything but the radio was missing meaning that I could not text or use 3G. I looked for many ways to restore it but none worked.

I later on flashed a T-Mobile ROM thinking it will help restore the radio and it did successfully flash the ROM through the recovery. But the ROM turned out to be 4.3 and the radio still didn't work. Later on in the same day I flashed an OTA of T-Mobile through Odin and that's when this happened. My phone bootloops really fast when I turn it on. The recovery doesn't show up at all. And every time I flash anything through Odin it fails. I've felt ashamed all this time and it took me a while to reflect and face what I've done and decided to post on here to get help.

Thanks for reading! Any help is appreciated. I will try every method that gets posted and will post back results.
 
Endios
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by Chronosin View Post
A couple of weeks ago I bought a Galaxy Note 2 from Boost Mobile began to experiment with it. Later on I managed to root it, but I accidentally flashed a recovery via Rom Manager which after a restart broke my phone.

After that I flashed a OTA through Odin of Verizon 4.1.2. The system booted and everything but the radio was missing meaning that I could not text or use 3G. I looked for many ways to restore it but none worked.

I later on flashed a T-Mobile ROM thinking it will help restore the radio and it did successfully flash the ROM through the recovery. But the ROM turned out to be 4.3 and the radio still didn't work. Later on in the same day I flashed an OTA of T-Mobile through Odin and that's when this happened. My phone bootloops really fast when I turn it on. The recovery doesn't show up at all. And every time I flash anything through Odin it fails. I've felt ashamed all this time and it took me a while to reflect and face what I've done and decided to post on here to get help.

Thanks for reading! Any help is appreciated. I will try every method that gets posted and will post back results.
I have a very similar problem. hope you get help on this, I have been trying to fix this problem for a month.
 
crissyjames86
Old
#3  
crissyjames86's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 8
Join Date: May 2014
The 4.3 update is where the issue came from if it will allow you to flash try using a custom rom to get you out the boot loop but because the 4.3 bootloader is locked you now have another issue you will now have to run a virtual rom and there is a certain way you have to do it or you will completely brick your phone try researching first Google your phone model with the rom build 4.3 root you have to root it now before you can do any modifications at this point

Sent from my SCH-I605 using XDA Free mobile app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes