New Forums Created for Windows 10 Development

Microsoft, looking to be a player in the game of giants with their recent announcement of … more

T-Mobile Expands Its LTE Network

T-Mobile US has announced moreLTE network expansion. The carrierwill provide asignal for the700 MHz band, … more

Kernel Source Available for HTC One M8

HTC pushed the Lollipop-based Sense update to the developer edition of the HTC One M8 just a couple … more

Asus Hints at Upcoming Week-long Battery Smartwatch

Asus hinted that their next smartwatch, succesor to the elegant ZenWatch, could feature … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

My ASUS Transfrmer TF300T tab is dead

OP opamx

Prev Previous Post   Next Post Next
11th May 2014, 12:58 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Dos Hermanas
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: May 2014
Hello friends, I bought the ASUS Transformer Pad 300T and just a week later I had the great idea of instal TWRP for installing my appreciate CM11, but when I installed TWRP and I was abut to install the CM11, I see:

E:Unable to mount '/data' (tw_mount)
E:failed to mount /data (no such file or directory)

When I saw that messages I entered in panic and I wiped all
I'm afraid I'll have to send it to repair, and the fill will hurt. So I hope somebody help me. I'll upload a photo soon.
Thanks.
Last edited by opamx; 11th May 2014 at 01:05 AM. Reason: Forgetting some details
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes