Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q]

OP Maxie divine

10th May 2014, 04:50 AM   |  #1  
Maxie divine's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
i have tried the tlctactoe aroma rom v2.5 for a500s ips and in both the cases i got a boot loop. Followed every process mentioned but still no luck..... can sum1 plz assist me.....
10th May 2014, 01:36 PM   |  #2  
TheArc's Avatar
Recognized Themer
Flag Auckland City
Thanks Meter: 1,862
 
2,393 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Did you wipe data before installing?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
10th May 2014, 07:08 PM   |  #3  
Maxie divine's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
yup! did wipe data, cache partition, dalvik cache, battery stats and format system from mount and storage....
11th May 2014, 12:05 AM   |  #4  
TheArc's Avatar
Recognized Themer
Flag Auckland City
Thanks Meter: 1,862
 
2,393 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
And there is still a bootloop?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------

Just restore your backup and ask the dev and actually make sure its for you're device.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
11th May 2014, 03:32 AM   |  #5  
Maxie divine's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
yup! my device is a500s ips and he also specifically mentioned "for a500s ips only"....... anyway thanx! I'l msg hom directly.....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes