Remove Unlocked Warning Message from Moto E 2015

more

Multi Boot: The Fall of Nandroid?

more

NVIDIA SHIELD: The Tegra X1 Powered Android TV Box

The post NVIDIA SHIELD: The Tegra X1 Powered Android TV Box appeared first on … more

Pixie Dust – XDA Game Time!

more
Post Reply

Problem with hangouts

OP NickosD

11th May 2014, 02:15 PM   |  #1  
NickosD's Avatar
OP Senior Member
Flag Amintaio - Divice: 1+1
Thanks Meter: 455
 
1,904 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
I deleted my google account because i had a problem (don't remeber what) and then i tried to add it again.
After that the only service i can't use is hangouts.
Using sokp rom ms1, plasma kernel and n7100.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	14 - 1 (5).png
Views:	5
Size:	28.2 KB
ID:	2737695  
11th May 2014, 06:30 PM   |  #2  
NickosD's Avatar
OP Senior Member
Flag Amintaio - Divice: 1+1
Thanks Meter: 455
 
1,904 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
up
11th May 2014, 06:49 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 621
 
3,256 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by NickosD

I deleted my google account because i had a problem (don't remeber what) and then i tried to add it again.
After that the only service i can't use is hangouts.
Using sokp rom ms1, plasma kernel and n7100.

Uninstall it and re-add it from the Play Store. Make sure to reboot in between.
Last edited by es0tericcha0s; 11th May 2014 at 06:54 PM.
11th May 2014, 08:08 PM   |  #4  
NickosD's Avatar
OP Senior Member
Flag Amintaio - Divice: 1+1
Thanks Meter: 455
 
1,904 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
tried reinstalling, re flashing gapps, re adding the account. next?
11th May 2014, 08:38 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 621
 
3,256 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by NickosD

tried reinstalling, re flashing gapps, re adding the account. next?

Did you install it from the Play Store or just from the Gapps?

You can try dirty flashing the rom and Gapps again (wipe /system, and caches, but leave /data alone). If that doesn't work, then just a total reinstall of everything after giving it a complete wipe would be the last step.
11th May 2014, 08:55 PM   |  #6  
NickosD's Avatar
OP Senior Member
Flag Amintaio - Divice: 1+1
Thanks Meter: 455
 
1,904 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
tried everything you said
then time to take my backups....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes