ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

M8 and Gravity Box

OP seniorstew

10th May 2014, 11:44 PM   |  #11  
pachi72's Avatar
Senior Member
Miami
Thanks Meter: 103
 
917 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by exad

Gravity box works for that though. I use a combination of gravity box and sense 6 toolbox to fill the gap of mods that don't work. It's pretty useful.

So I just install it from Xposed? Or side load a special M8 version?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
11th May 2014, 12:06 AM   |  #12  
exad's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 1,444
 
3,362 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pachi72

So I just install it from Xposed? Or side load a special M8 version?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Yep install from xposed
12th May 2014, 12:47 AM   |  #13  
pachi72's Avatar
Senior Member
Miami
Thanks Meter: 103
 
917 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by exad

Yep install from xposed

Had to uninstall it. Perform dropped a little on my M8.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes