Should You Get Wear? Wearer’s Practical Observations

Wear is said to not offer enough for mass adoption, even though its been in … more

SlimRoms: Updates on the Horizon

SlimRoms’ website has been experiencing technical difficulties for the last month or so, but … more

Your Favorite Wireless Charger?

Wireless charging is becoming more and more common as many OEMs are now starting to include this feature … more

ASUS US Invites Developers at XDA to Special Event

ASUS has built a solid name over the years for their computer components, but in the … more
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread

[Q] S Beam Broke Video

Prev Previous Post   Next Post Next
12th May 2014, 02:45 AM   |  #1  
VolcanicSkunk's Avatar
OP Senior Member
Flag Ohio
Thanks Meter: 235
 
966 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
My wife has a Sprint S4 that is totally stock, no root or anything, never has been. We took a video yesterday (stored on sd card) and we went to send it via S Beam to her mother today who has a stock, non-rooted S3 (Sprint too). They both had low battery; my wife's was around 3% and her mom's was around 10%. When I tried to make the transfer, it appeared successful, but the video on her mom's phone wouldn't work. I assumed there was too little battery to complete the transfer, so I figured we'd just email it from home. Now the video won't work on my wife's phone, or my computer. The file shows as being 0kb even though it shows a duration of one minute and fifty two seconds.

Is this a known issue, and is there any way to recover the file?
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes