FORUMS

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Strange problem with Sprint HTC ONE

16th January 2014, 05:42 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I download an application named "Sprint HTCOne SIMUnlock Helper" from Play Store on my Sprint HTC ONE to unlock it. By mistaken i click on user lock option and phone get locked and ask for Phone Lock .... i did it hard reset in boot-loader and also flash with 2 different sprint htc roms but in end after processing it again ask for password
Please help me what to do now?
 
 
16th January 2014, 07:05 PM |#2  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Flag Düsseldorf
Thanks Meter: 1,326
 
Donate to Me
More
Try the last 4 digits of you phone number

Sent from my HTCONE using Tapatalk
16th January 2014, 08:12 PM |#3  
ryoung4316's Avatar
Member
Thanks Meter: 49
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by elvisypi

Try the last 4 digits of you phone number

Sent from my HTCONE using Tapatalk

Do like elvisypi said above or try 0000 if that dont work you may want to try your 6 digit msl code.
17th January 2014, 07:41 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by elvisypi

Try the last 4 digits of you phone number

Sent from my HTCONE using Tapatalk

Quote:
Originally Posted by ryoung4316

Do like elvisypi said above or try 0000 if that dont work you may want to try your 6 digit msl code.

Thanks for ur reply of both but both are not working
will you believe that i even try with RIFF Jtag but in end that phone code appear again
17th January 2014, 11:23 AM |#5  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Flag Düsseldorf
Thanks Meter: 1,326
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by itsmesoul

Thanks for ur reply of both but both are not working
will you believe that i even try with RIFF Jtag but in end that phone code appear again

What? JTAG? You need to open the phone to do that, nearly impossible. Why don't you just send it to Sprint?

Sent from my HTCONE using Tapatalk
17th January 2014, 12:36 PM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by elvisypi

What? JTAG? You need to open the phone to do that, nearly impossible. Why don't you just send it to Sprint?

Sent from my HTCONE using Tapatalk

yes brother and i tried all possible solutions i have
i can't send it to sprint coz i m out of country
anyone have solution for it in this condition?
17th January 2014, 02:02 PM |#7  
ryoung4316's Avatar
Member
Thanks Meter: 49
 
Donate to Me
More
Itsmesoul hit me up on Google hangouts and I'll troubleshoot with you and see if we can resolve your issue.

Sent from my HTCONE using Tapatalk

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

You locked the phone in the hardware settings not software, so a Rom is not going to clear your issue. Before you go tearing it apart let's troubleshoot it.

Sent from my HTCONE using Tapatalk

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

Try a ##786# using the emergency dialer if you can reach that part. Not sure where it is locked, can you send a screenshot? Thanks

Sent from my HTCONE using Tapatalk
17th January 2014, 04:02 PM |#8  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Flag Düsseldorf
Thanks Meter: 1,326
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by itsmesoul

yes brother and i tried all possible solutions i have
i can't send it to sprint coz i m out of country
anyone have solution for it in this condition?

Well I assumed you had a Sprint account. I read somewhere that the last 4 digits of the last Sprint number used on the device would unlock it. Since you have another SIM, that can't work. Can you somehow get the phone number of the previous owner and try it?

Sent from my HTCONE using Tapatalk
12th May 2014, 04:45 AM |#9  
Just a thought.....did you try the puk code of the SIM card


Sent from my iPad using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes