Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,401 Members 38,367 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] HTC ONE Stuck on beatsaudio screen after Flashing ARHD V53

Tip us?
 
5fifty5
Old
(Last edited by 5fifty5; 11th May 2014 at 02:15 PM.)
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 41
Join Date: Oct 2009
Default [Q] HTC ONE Stuck on beatsaudio screen after Flashing ARHD V53

So I managed to install TWRP recovery 2.6.3.3 and then flashed my phone with ARHD V53 Rom. However, I am not stuck on the Beats audio screen and I've left it there for good half hour.

I didn't do a Full wipe i.e. kept data. The phone had some chinese ROM on it before I flashed ARHD.

Phone is still in S-Off mode and things look like this:

Quote:
***TAMPERED***
***UNLOCKED***

M7_UL PVT SHIP S-OFF RH
CID-1111111
HBOOT-1.54.0000
RADIO-4A.17.3250.14
OS-2.24.401.8

HBOOT
 
alray
Old
#2  
alray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 949
Posts: 2,440
Join Date: May 2012
Location: Montreal

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by 5fifty5 View Post
So I managed to install TWRP recovery 2.6.3.3 and then flashed my phone with ARHD V53 Rom. However, I am not stuck on the Beats audio screen and I've left it there for good half hour.

I didn't do a Full wipe i.e. kept data. The phone had some chinese ROM on it before I flashed ARHD.

Phone is still in S-Off mode and things look like this:
Have you md5 checked the rom and recovery before flashing them?

Sent from my HTC One using XDA Free mobile app
If I've helped you, please hit the ''tanks'' button
If you want a reply, quote or mention me using @alray

Useful links for the HTC One:
nkk71's SuperGUIDE to returning 100% back to stock
Flashing requirements chart by nkk71
HTC1Guru.com by crushalot
 
yoda1998
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 15
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by 5fifty5 View Post
So I managed to install TWRP recovery 2.6.3.3 and then flashed my phone with ARHD V53 Rom. However, I am not stuck on the Beats audio screen and I've left it there for good half hour.

I didn't do a Full wipe i.e. kept data. The phone had some chinese ROM on it before I flashed ARHD.

Phone is still in S-Off mode and things look like this:
It is recommended to always do a full wipe when coming from another firmware base. Can you power your phone down?
 
5fifty5
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 41
Join Date: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by yoda1998 View Post
It is recommended to always do a full wipe when coming from another firmware base. Can you power your phone down?
It was indeed this. I did a full wipe after waitin for a response here and it is working fine now.

Should I turn the S-ON mode back on after I've everything I wanted to?
 
nkk71
Old
#5  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2713
Posts: 5,495
Join Date: May 2010
Location: Beirut
Quote:
Originally Posted by 5fifty5 View Post
It was indeed this. I did a full wipe after waitin for a response here and it is working fine now.

Should I turn the S-ON mode back on after I've everything I wanted to?
Noooooo, do not go S-ON!!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes