FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Phone does not charge with Omni rom

10th May 2014, 08:13 PM |#1  
OP Member
Flag Pasvalys
Thanks Meter: 2
 
More
Hello. I have been using Omni ROM on my GT-n7100 for 2 months and a few days ago my phone started to not react to charging. For example it shows that it is charging, but percentage is not rising. I have tried everything. even reflashing rom to newer (omni-4.4.2-20140510-n7100-NIGHTLY.zip is my current rom) . But it did not help. What should i do?
 
 
12th May 2014, 11:20 AM |#2  
justmpm's Avatar
Senior Moderator
Flag Jumpston Junction
Thanks Meter: 3,633
 
More
Quote:
Originally Posted by Martee2

Hello. I have been using Omni ROM on my GT-n7100 for 2 months and a few days ago my phone started to not react to charging. For example it shows that it is charging, but percentage is not rising. I have tried everything. even reflashing rom to newer (omni-4.4.2-20140510-n7100-NIGHTLY.zip is my current rom) . But it did not help. What should i do?

Have you tried a stock ROM or a different custom ROM. That will help determine if is it a hardware failure.
12th May 2014, 11:50 AM |#3  
Mohammed779's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 190
 
Donate to Me
More
Get "Galaxy Charging Current Lite" app and check if it's charging at low rate or not charging at all.. it might be caused my the hardware maybe the charger

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
13th May 2014, 05:21 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
I'm also having this issue, very frustrating. I recently bought two new Galaxy Note 2 charge at a rate of anywhere from 200-800 mAh, when the amount they should be charging is 1800 mAh. Looking for a fix.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes