Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] where is accuweather widget?

OP ionflux

12th May 2014, 08:47 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 8
 
46 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
do i have to enable it somewhere?

i'm on stock 4.4.2. i couldn't find this anywhere back in 4.3 either.

Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-13-02-41-55.jpg
Views:	52
Size:	228.5 KB
ID:	2740160

Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-13-02-45-13.jpg
Views:	53
Size:	170.0 KB
ID:	2740161
13th May 2014, 08:33 AM   |  #2  
kornelius1982's Avatar
Senior Member
Flag Tbilisi
Thanks Meter: 87
 
413 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
AFAIK you can`t run AW widget on third party launcher as it`s designed to work on TW only.
The Following User Says Thank You to kornelius1982 For This Useful Post: [ View ]
13th May 2014, 09:09 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 8
 
46 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
wow, yeah. that's pretty lame. i found it on TW but just not in Nova. i can add the widget just fine in nova on my s4 though.
Last edited by ionflux; 13th May 2014 at 09:49 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes