Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,305 Members 44,372 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Phone wont boot after wipe and reinstall

Tip us?
 
sargeanttedi
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 3
Join Date: Mar 2011
Default Phone wont boot after wipe and reinstall

Hey guys i had hyperdrive rls15 installed on my phone. Im selling ti since i bought the new s5. I wiped the cache dalvik and data then installed the same rom rls15. It booted fine and i let it sit and everything seemed ok. but after i reset it im just getting the samsung galaxy s4 screen. I let it sit for about 10 to 15 mins and nothing happens. So i tried using a 4.2.2 tar file to go stock but that is doing the same thing. Any ideas?
 
Mistertac
Old
#2  
Mistertac's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1302
Posts: 3,020
Join Date: Oct 2013
Location: Springfield, Ma

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by sargeanttedi View Post
Hey guys i had hyperdrive rls15 installed on my phone. Im selling ti since i bought the new s5. I wiped the cache dalvik and data then installed the same rom rls15. It booted fine and i let it sit and everything seemed ok. but after i reset it im just getting the samsung galaxy s4 screen. I let it sit for about 10 to 15 mins and nothing happens. So i tried using a 4.2.2 tar file to go stock but that is doing the same thing. Any ideas?
Most likely you're going to need to flash a 4.3 Odin tar not a 4.2 so that's the issue here. I'd suggest using Surges full wipe MK2 file which I can link you to. Doesn't sound like your phone was on Kit Kat so that should do it

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk

---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------

Here's the link http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2578209
Again since you're getting rid of the phone I'd just use the full wipe

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes