Document the Story of Your Social Life with 8tory

The different forms of social media are growing every day. It’s hard to imagine a day … more

Make Calling Your Loved Ones Easier and Cheaper this Diwali

Diwali, or Deepawali as some Indians call it, is the pride and joy of Indian … more

Big Android BBQ 5.0 Recap – XDA TV

This fifth annual Big Android BBQ has come and gone. The speakers have spoke, the sponsors have … more

Microsoft to Counter “OK Google” with Bing Torque

When Microsoft is making apps for Android, users should be aware that something … more
Post Reply

lg l9 II (D605) brand

OP fenomeno83

15th April 2014, 11:13 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Siracusa
Thanks Meter: 1,159
 
600 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Donate to Me
More
Hi. I want buy L9 II (D605), for my girlfriend, but it is BRANDED.
can I flash a stock firmware unbranded and root the phone?
Are there any links to do this?
thanks
18th April 2014, 09:09 PM   |  #2  
OP Senior Member
Flag Siracusa
Thanks Meter: 1,159
 
600 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Donate to Me
More
Up............
19th April 2014, 09:42 AM   |  #3  
[W]ar[H]ead's Avatar
Senior Member
Flag Poland
Thanks Meter: 80
 
129 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Yes it's possible

Wysłane z mojego LG L9 II (D605) przy użyciu Tapatalka
The Following User Says Thank You to [W]ar[H]ead For This Useful Post: [ View ]
20th April 2014, 01:53 PM   |  #4  
OP Senior Member
Flag Siracusa
Thanks Meter: 1,159
 
600 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by [W]ar[H]ead

Yes it's possible

Wysłane z mojego LG L9 II (D605) przy użyciu Tapatalka

Thanks. Can you write link with stock no branded ROM?
20th April 2014, 02:11 PM   |  #5  
[W]ar[H]ead's Avatar
Senior Member
Flag Poland
Thanks Meter: 80
 
129 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Here you have link to all D605 stock roms: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=37

Europe Open is debranded

Wysłane z mojego LG L9 II (D605) przy użyciu Tapatalka
The Following User Says Thank You to [W]ar[H]ead For This Useful Post: [ View ]
13th May 2014, 02:43 PM   |  #6  
Junior Member
Flag Milano
Thanks Meter: 1
 
8 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
In the developer thread there are the instructions, but you must root and install CWM before, I have do this yesterday for TIM brand!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus L3 II, L5 II, L7 II, L9 II General by ThreadRank