FORUMS

Other than XDA (of Course), What’s Your Favorite Site That Covers Android?

There is a number of other great sites that cover … more

Introducing Voices of XDA: Have Your Ideas Heard

By far the greatest assets we have at XDA-Developers are you, the developers, the eager … more

Unofficial Xposed For Lollipop Touchwiz With Flashable Zip

XDA Recognized Developer arter97 has released an unofficial build … more

YotaPhone 2 Pre-Order, Xperia Z1 Price Cut – XDA TV

Android Wear 5.1.1 OTA downloads are now available. That and much more news is … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

lg l9 II (D605) brand

15th April 2014, 11:13 AM |#1  
OP Senior Member
Flag Siracusa
Thanks Meter: 1,159
 
Donate to Me
More
Hi. I want buy L9 II (D605), for my girlfriend, but it is BRANDED.
can I flash a stock firmware unbranded and root the phone?
Are there any links to do this?
thanks
 
 
18th April 2014, 09:09 PM |#2  
OP Senior Member
Flag Siracusa
Thanks Meter: 1,159
 
Donate to Me
More
Up............
19th April 2014, 09:42 AM |#3  
[W]ar[H]ead's Avatar
Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 87
 
Donate to Me
More
Yes it's possible

Wysłane z mojego LG L9 II (D605) przy użyciu Tapatalka
The Following User Says Thank You to [W]ar[H]ead For This Useful Post: [ View ]
20th April 2014, 01:53 PM |#4  
OP Senior Member
Flag Siracusa
Thanks Meter: 1,159
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by [W]ar[H]ead

Yes it's possible

Wysłane z mojego LG L9 II (D605) przy użyciu Tapatalka

Thanks. Can you write link with stock no branded ROM?
20th April 2014, 02:11 PM |#5  
[W]ar[H]ead's Avatar
Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 87
 
Donate to Me
More
Here you have link to all D605 stock roms: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=37

Europe Open is debranded

Wysłane z mojego LG L9 II (D605) przy użyciu Tapatalka
The Following User Says Thank You to [W]ar[H]ead For This Useful Post: [ View ]
13th May 2014, 02:43 PM |#6  
Junior Member
Flag Milano
Thanks Meter: 1
 
More
In the developer thread there are the instructions, but you must root and install CWM before, I have do this yesterday for TIM brand!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes