Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,734,168 Members 51,486 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] verizon galaxy note 3 Hyperdrive

Tip us?
 
shogun3340
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Apr 2014
Default [Q] verizon galaxy note 3 Hyperdrive

I'm Currently on 4.3 but I'm thinking about updating my phone to 4.4.2 kitkat is there a Hyperdrive rom for Verizon galaxy note 3 on kitkat and is there a time line for the safestrap v3.72 from has code because the main reason I haven't updated my phone is because it has no room slots available on safestrap v3.72
 
Bobby_z
Old
#2  
Bobby_z's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 14
Join Date: Sep 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by shogun3340 View Post
I'm Currently on 4.3 but I'm thinking about updating my phone to 4.4.2 kitkat is there a Hyperdrive rom for Verizon galaxy note 3 on kitkat and is there a time line for the safestrap v3.72 from has code because the main reason I haven't updated my phone is because it has no room slots available on safestrap v3.72
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2520550 hyperdrive kk

Safestrap works as normal
 
shogun3340
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Apr 2014
Default Hyperdrive

Quote:
Originally Posted by Bobby_z View Post
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2520550 hyperdrive kk

Safestrap works as normal
So what is normal do all rom slots work or at least 1 or 2
 
Bobby_z
Old
#4  
Bobby_z's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 14
Join Date: Sep 2011

 
DONATE TO ME
Well I only use one slot I test a rom in it and if I decide to run it I make a backup and then restore it in the stock rom slot in order to conserve memory. I kind of figured most people use this method I wasn't aware you were needing more than the one.

Sent from my SM-N900V using XDA Free mobile app
 
xxperrin
Old
#5  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 58
Join Date: Feb 2011
Location: Escondido
If you are using the kk NC leak then you have to use ss 3.72 and the stock slot. Other slots are not working yet.

Sent from my SM-N900V using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes