FORUMS

Top Forum Discussions

No Call Sound Through Earpiece

62 posts
Thanks Meter: 6
 
By boss., Member on 13th May 2014, 09:01 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hey guys, so just yesterday I haven't been able to hear anything through the earpiece. Every time I receive a call, the person on the other end can hear me but I can't hear them. If I play through the speakers or if I plug in some earphones, then i'm able to hear sound but not through the earpiece. It's a huge inconvenience and just wondering if anyone has encountered this problem and what can I do to fix it?
Many thanks guys
 
 
13th May 2014, 09:32 AM |#2  
jdomadia's Avatar
Senior Member
Flag DUBAI/INDIA
Thanks Meter: 638
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by boss.

Hey guys, so just yesterday I haven't been able to hear anything through the earpiece. Every time I receive a call, the person on the other end can hear me but I can't hear them. If I play through the speakers or if I plug in some earphones, then i'm able to hear sound but not through the earpiece. It's a huge inconvenience and just wondering if anyone has encountered this problem and what can I do to fix it?
Many thanks guys

Test your phone threw *#0*#
13th May 2014, 02:17 PM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by jdomadia

Test your phone threw *#0*#

I've tried receiver and heard nothing. Is that the one i'm supposed to try out?
13th May 2014, 02:38 PM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 336
 
More
Quote:
Originally Posted by boss.

I've tried receiver and heard nothing. Is that the one i'm supposed to try out?

On that one you should hear a high tone, if you don't you probably have damaged the normal earpiece.
13th May 2014, 02:44 PM |#5  
jdomadia's Avatar
Senior Member
Flag DUBAI/INDIA
Thanks Meter: 638
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by boss.

I've tried receiver and heard nothing. Is that the one i'm supposed to try out?

Yes, looks like u have hardware problem.
The Following User Says Thank You to jdomadia For This Useful Post: [ View ]
13th May 2014, 04:00 PM |#6  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by jdomadia

Yes, looks like u have hardware problem.

Yeah it appears that way. I've sent an email to the shop I bought it from for a warranty claim so hopefully they'll repair it for me. I appreciate the help though man.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes