Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Z1C data bug

OP optic-XPERIA

11th May 2014, 04:41 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
121 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
my z1C is only send data, with wifi and mobile data, but is not recieving data. Data indicators (arrows) mark only the up arrow but no down arrow


Send from my LT26i using tapatalk for Ipad
12th May 2014, 10:24 PM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
121 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
anyone can help me?


Send from my LT26i using tapatalk for Ipad
13th May 2014, 08:02 AM   |  #3  
mosespl's Avatar
Senior Member
Flag Wrocław
Thanks Meter: 155
 
484 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Probably something wrong with your APN. Check in settings or delete APN settings and install new one.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
13th May 2014, 01:31 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
121 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by mosespl

Probably something wrong with your APN. Check in settings or delete APN settings and install new one.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Have the apn an association with wifi?

Note: Im in stock 757 fw. No root and locked bootloader

Sent from my D5503 using XDA Free mobile app
14th May 2014, 07:33 AM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 5
 
54 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
U can check ur cellphone network connection in the udds *#*#4636#*#* there u can see if ur connected or not and ping google

Sent from my D5503 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes