Samsung Begins Production of 8 Gb RAM Chips

With the release of Android 5.0, our favorite mobile operating system has become 64-bit ready. … more

CM, Micromax and OnePlus – Sales Ban Lifted

It’s less than a week since our recent in-depth analysis of the legal battle over the … more

The History of Flagships: Part I – Sony

Every OEM aspiring to conquer the mobile world undoubtedly releases its take on the so-called … more

XDA & New Relic Performance Monitoring [Sponsored]

In other posts we’ve raved about New Relic Mobile for monitoring performance of our … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Moto G dead Help! [SOLVED]

OP Boss442

1st May 2014, 05:00 AM   |  #11  
Member
Thanks Meter: 3
 
59 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
will be lesson in here.......

i have problem...boot loop on flash cm11
1st May 2014, 09:00 AM   |  #12  
Account currently disabled
Thanks Meter: 6
 
143 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Boss442

i forgot to mark as solved, sorry

No problem.
14th May 2014, 04:44 PM   |  #13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by xkorex

hi everytime i tried the blank-flash.bat it shows this log:
from Boss442 to XDA
opening device: \\.\COM40
OKAY [ 0.002s]
greeting device for command mode
ReadFile() failed, error=31
opening device: \\.\COM40
OKAY [ 0.003s]
greeting device for command mode
opening device: \\.\COM40
OKAY [ 0.002s]
greeting device for command mode
opening device: \\.\COM40
OKAY [ 0.004s]
greeting device for command mode
ReadFile() failed, error=31
opening device: \\.\COM40
OKAY [ 0.002s]
greeting device for command mode
opening device: \\.\COM40
OKAY [ 0.002s]
greeting device for command mode
ReadFile() failed, error=31
opening device: \\.\COM40
OKAY [ 0.004s]
greeting device for command mode
opening device: \\.\COM40
OKAY [ 0.003s]
greeting device for command mode
OKAY [ 0.974s]
identifying device
...serial = 0x1D18785
...chip-id = 0x800 (MSM8226)
...chip-rev = 0x0
...sv-sbl = 0x0
OKAY [ 0.009s]
finding files
...programmer = programmer.mbn
...singleimage = singleimage.bin
OKAY [ 0.006s]
validating files
OKAY [ 0.002s]
switching to download mode
OKAY [ 0.006s]
greeting device for image downloading
OKAY [ 0.004s]
sending programmer
OKAY [ 0.013s]
flashing singleimage
Target LOG: Open multi failed, unknown error
Target ERROR: 7 - Open multi failed, unknown error
Failed to open multi image, status = 7
FAILED (sdl-transfer-image:send-image:sdl-open-multi:error opening multi image)
Presione una tecla para continuar . . .

someone can help me?

Did you get your problem sloved?I've met the familar error "FAILED (sdl-transfer-image:send-image:sdl-open-multi:error reading packet)".What did you do next?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes