Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,734,168 Members 50,526 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Text messages

Tip us?
 
hondafreak513
Old
#1  
hondafreak513's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 323
Posts: 1,097
Join Date: Jan 2013
Location: Williamsburg
Default Text messages

For the past two days I have not received any text messages. I can get my email/text but not through any text app..

Sent from my EVO using Tapatalk
If you ain't First your Last...."Ricky Bobby"
 
Evolution_Freak
Old
#2  
Evolution_Freak's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 326
Posts: 596
Join Date: Jun 2013
Location: East Stroudsburg
Quote:
Originally Posted by hondafreak513 View Post
For the past two days I have not received any text messages. I can get my email/text but not through any text app..

Sent from my EVO using Tapatalk
Sounds like you need to do the ##72786# reset. Must be on a Sense ROM for it to work.

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
In the age of information, ignorance is a choice.
The Following User Says Thank You to Evolution_Freak For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
hondafreak513
Old
#3  
hondafreak513's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 323
Posts: 1,097
Join Date: Jan 2013
Location: Williamsburg
Did that Sunday morning

Sent from my EVO using Tapatalk
If you ain't First your Last...."Ricky Bobby"
 
Evolution_Freak
Old
#4  
Evolution_Freak's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 326
Posts: 596
Join Date: Jun 2013
Location: East Stroudsburg
Quote:
Originally Posted by hondafreak513 View Post
Did that Sunday morning

Sent from my EVO using Tapatalk
Call Sprint and have them reset on their end.

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
In the age of information, ignorance is a choice.
The Following User Says Thank You to Evolution_Freak For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
hondafreak513
Old
#5  
hondafreak513's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 323
Posts: 1,097
Join Date: Jan 2013
Location: Williamsburg
Would I have to be on a sense rom

Sent from my EVO using Tapatalk
If you ain't First your Last...."Ricky Bobby"
 
Magnum_Enforcer
Old
#6  
Magnum_Enforcer's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1806
Posts: 3,385
Join Date: Jul 2012
Location: Birmingham, AL

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by hondafreak513 View Post
Would I have to be on a sense rom

Sent from my EVO using Tapatalk
Yes.

Sent from my HTC device
The Following 2 Users Say Thank You to Magnum_Enforcer For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
hondafreak513
Old
#7  
hondafreak513's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 323
Posts: 1,097
Join Date: Jan 2013
Location: Williamsburg
Ok thanks I will try it tomorrow

Sent from my EVO using Tapatalk
If you ain't First your Last...."Ricky Bobby"
 
hondafreak513
Old
#8  
hondafreak513's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 323
Posts: 1,097
Join Date: Jan 2013
Location: Williamsburg
Still no luck through sprint... Now I gotta wait til tec to figure it out and call me back..

Sent from my EVO using Tapatalk
If you ain't First your Last...."Ricky Bobby"
 
hondafreak513
Old
#9  
hondafreak513's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 323
Posts: 1,097
Join Date: Jan 2013
Location: Williamsburg
Fixed it.. Some how my Google voice got switched...

Sent from my EVO using Tapatalk
If you ain't First your Last...."Ricky Bobby"

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes