Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Lg l5 change baseband HELP

OP fastantu47

14th May 2014, 05:01 PM   |  #1  
fastantu47's Avatar
OP Senior Member
Flag Adana
Thanks Meter: 3
 
110 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
i want change baseband. i want v10 baseband. please help me
14th May 2014, 08:01 PM   |  #2  
Abhijeetsinghvsf's Avatar
Senior Member
Flag Ahmedabad
Thanks Meter: 78
 
196 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=52430094

Sent from my LG-E610 using XDA Premium 4 mobile app

---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------

There is baseband v10 in this post. Flash it through cwm recovery.

Sent from my LG-E610 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes