Post Reply

[Q] s4 Totally off

OP ammaromar1987

14th May 2014, 12:03 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
hello xda-developers , i wish you can help me with my problem which is :
i have rooted samsung galaxy s4 i9500 with a CyanogenMod Rom , it was browsing and suddenly it stopped responding , i tried to restart the phone by removing the battery and since then it has no sign that its working , even when charging there is no light :S
please help ...
14th May 2014, 01:17 PM   |  #2  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Your Mom's crib
Thanks Meter: 2,053
 
1,867 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by ammaromar1987

hello xda-developers , i wish you can help me with my problem which is :
i have rooted samsung galaxy s4 i9500 with a CyanogenMod Rom , it was browsing and suddenly it stopped responding , i tried to restart the phone by removing the battery and since then it has no sign that its working , even when charging there is no light :S
please help ...

You might wanna try it with a spare battery mate.

...
14th May 2014, 07:53 PM   |  #3  
iphoenixia's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Did you had a battery problem before? such like draining or something?
14th May 2014, 07:54 PM   |  #4  
XxLordxX's Avatar
Recognized Contributor
Flag Why do you need to know that?
Thanks Meter: 1,079
 
2,870 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ammaromar1987

hello xda-developers , i wish you can help me with my problem which is :
i have rooted samsung galaxy s4 i9500 with a CyanogenMod Rom , it was browsing and suddenly it stopped responding , i tried to restart the phone by removing the battery and since then it has no sign that its working , even when charging there is no light :S
please help ...

Hi,

Like it was already said, try seeing if someone else can change your battery to check this issue, but please also check this thread:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2751255

"I Hardbricked my i9500 "

This user had a similar issue as well. Check the reply I typed there to see if it can help a little further .
~Lord

"Time is too short to cry, long enough to try." - March of Time (Helloween)
Sent from my KitKat Nexus 10
The Following User Says Thank You to XxLordxX For This Useful Post: [ View ]
14th May 2014, 09:38 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
Wink ummmm
Quote:
Originally Posted by XxLordxX

Hi,

Like it was already said, try seeing if someone else can change your battery to check this issue, but please also check this thread:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2751255

"I Hardbricked my i9500 "

This user had a similar issue as well. Check the reply I typed there to see if it can help a little further .
~Lord

"Time is too short to cry, long enough to try." - March of Time (Helloween)
Sent from my KitKat Nexus 10

thank you guys , well i did replaced the battery but it all remains the same , i think i have hardbricked the phone , i well check the reply and i well try again . thanx ppl
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S 4 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank