Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] t989 usb port problem

OP lechaim

7th May 2014, 06:35 AM   |  #1  
lechaim's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Greetings, i have my t989 rooted with 4.1.2 original rom. It was with that version when i got it yesterday and then i root it and change the rom to 4.0.3 just to unlock for free without any problem. I return to 4.1.2 after all and root it all good until i want to transfer something to my phone and now the phone disconect from computer. I try many cables and then plugged it to a wall charger and it was not.charging then i clean the charging port of my phone and it started to work great but again it started with the same problem.

May the problem be the root? Or i just damage my new phone? It looks almost new and as i said i could install all the thing until root it.

Could you help me?
9th May 2014, 07:31 PM   |  #2  
spirodave's Avatar
Senior Member
Flag Saint Louis missouri
Thanks Meter: 145
 
568 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by lechaim

Greetings, i have my t989 rooted with 4.1.2 original rom. It was with that version when i got it yesterday and then i root it and change the rom to 4.0.3 just to unlock for free without any problem. I return to 4.1.2 after all and root it all good until i want to transfer something to my phone and now the phone disconect from computer. I try many cables and then plugged it to a wall charger and it was not.charging then i clean the charging port of my phone and it started to work great but again it started with the same problem.

May the problem be the root? Or i just damage my new phone? It looks almost new and as i said i could install all the thing until root it.

Could you help me?

I would flash a different rom and see if it works then.. Also check all your settings Usb debug etc... Defentily try different roms if it don't work on multiple other roms then it could lead you to believe its hardware related...Hit thanks if this helped. If you have any other issues then message me
15th May 2014, 06:28 AM   |  #3  
lechaim's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I just take it to a rep and fic the problem. It seems like the usb got a problem. Thanks

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes