Gaming Console with Lollipop? Ouya Gets an Android TV Port

Android is a very flexible platform, and it can be used on a large variety of … more

Android App Review: Manage Your Connections Automagically – XDA TV

Material Design is all the buzz in the Android world right now. … more

Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[SOLVED]I have black screen after unlock bootloader. HELP PLEASE.

OP Anarkau

3rd May 2014, 03:18 PM   |  #1  
Anarkau's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 4
 
45 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Hello everybody, today I just unlocked the bootloader of my Moto g like motorola says in official website. After this I turn on the phone and after motorola earth animation display just turns all black. I don't know what to do. Please can you help me? Im desperate... Please help.
Last edited by Anarkau; 3rd May 2014 at 04:55 PM. Reason: SOLVED
3rd May 2014, 03:26 PM   |  #2  
padhu1989's Avatar
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 124
 
504 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by Anarkau

Hello everybody, today I just unlocked the bootloader of my Moto g like motorola says in official website. After this I turn on the phone and after motorola earth animation display just turns all black. I don't know what to do. Please can you help me? Im desperate... Please help.

Go to the bootloade mode again by pressing "power button + volume down button" and check your device status.. If it unlocked, we can proceed with next steps.. If it locked, try unlock it again using the same guide...

Sent from my XT1032 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to padhu1989 For This Useful Post: [ View ]
3rd May 2014, 03:35 PM   |  #3  
Anarkau's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 4
 
45 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by padhu1989

Go to the bootloade mode again by pressing "power button + volume down button" and check your device status.. If it unlocked, we can proceed with next steps.. If it locked, try unlock it again using the same guide...

Sent from my XT1032 using XDA Premium 4 mobile app

Actually is unlocked and I just installed CWM on device. I have acces to bootloader mode and CWM mode. What can I do now? I think the better choice is to flash a rom again but i don't now how to do if I havent got access to my phone memory, so i cant put the files into phone.

//

I downloaded Carbon-kk rom and a repack stock 4.4.2. I dont know where can I find the original stock.

which is the next step?
Last edited by Anarkau; 3rd May 2014 at 03:48 PM.
3rd May 2014, 03:58 PM   |  #4  
padhu1989's Avatar
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 124
 
504 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by Anarkau

Actually is unlocked and I just installed CWM on device. I have acces to bootloader mode and CWM mode. What can I do now? I think the better choice is to flash a rom again but i don't now how to do if I havent got access to my phone memory, so i cant put the files into phone.

//

I downloaded Carbon-kk rom and a repack stock 4.4.2. I dont know where can I find the original stock.

which is the next step?

Can you try clearing dalvik cache, cache partition, erase user data and Try to boot the mobile once.. If nothing works, need to flash the stock rom..

Which version are you using?? Single sim or dual sim or GPE one?
3rd May 2014, 04:54 PM   |  #5  
Anarkau's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 4
 
45 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by padhu1989

Can you try clearing dalvik cache, cache partition, erase user data and Try to boot the mobile once.. If nothing works, need to flash the stock rom..

Which version are you using?? Single sim or dual sim or GPE one?

Thank you very much for your help. I just flashed again stock rom with cmd. This threat help me with all the comands.

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=738212
15th May 2014, 05:16 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Same issue
this happens to me occasionally. it goes to black screen when an app restarts the phone or the device was forced shutdown (hold power 20secs)
to fix it, i go to recovery, either reset to factory or install a backup rom will revive the phone, but it is very annoying.

anyone knows a permanent solution?

not sure what to format on cwm, im afraid to lose anything important..
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes